עוגת ביסקוויטים לוטוס

העוגה הכי ישראלית שיש עם שכבה מכובדת של קרם לוטוס - עוגת ביסקוויטים עם שכבות ביסקוויטים, קרם גבינה ומסקרפונה וציפוי קרם לוטוס
העוגה הכי ישראלית שיש עם שכבה מכובדת של קרם לוטוס - עוגת ביסקוויטים עם שכבות ביסקוויטים, קרם גבינה ומסקרפונה וציפוי קרם לוטוס
  • דניאל עמית
  • 8K צפיות
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 3 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    5350
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5350.2 קק״ל 5350.2 קק״ל
    פחמימות 411.8 גרם 411.8 גרם
    שומן 369.4 גרם 369.4 גרם
    נתרן 2328.8 מ״ג 2328.8 מ״ג
    חלבון 68.3 גרם 68.3 גרם
    סיבים תזונתיים 3.2 גרם 3.2 גרם
    שומן רווי 161.6 גרם 161.6 גרם
    כולסטרול 666.0 מ״ג 666.0 מ״ג
    סידן 918.9 מ״ג 918.9 מ״ג
    ברזל 2.2 מ״ג 2.2 מ״ג
    אשלגן 1352.4 מ״ג 1352.4 מ״ג
    אבץ 2.4 מ״ג 2.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 3 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    5350
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5350.2 קק״ל 5350.2 קק״ל
    פחמימות 411.8 גרם 411.8 גרם
    שומן 369.4 גרם 369.4 גרם
    נתרן 2328.8 מ״ג 2328.8 מ״ג
    חלבון 68.3 גרם 68.3 גרם
    סיבים תזונתיים 3.2 גרם 3.2 גרם
    שומן רווי 161.6 גרם 161.6 גרם
    כולסטרול 666.0 מ״ג 666.0 מ״ג
    סידן 918.9 מ״ג 918.9 מ״ג
    ברזל 2.2 מ״ג 2.2 מ״ג
    אשלגן 1352.4 מ״ג 1352.4 מ״ג
    אבץ 2.4 מ״ג 2.4 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


תבנית מרובעת 20X20

פתיבר

ציפוי


אופן הכנה

1. מכינים את הקרם: מקציפים את כל מרכיבי הקרם במיקסר עד להתייצבות.

2. מכינים את הנס קפה בכוס ומחכים שיתקרר מעט.

3. טובלים את הפתיבר בנס קפה ומסדרים בשכבות בתבנית - שכבת פתיבר ושכבת קרם. בשכבה האחרונה מסיימים בקרם.

4. מחממים את ממרח הלוטוס במיקרוגל כדי שיהיה נוזלי ושופכים על הקרם. מצננים במקרר 3-4 שעות ומגישים.

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody