רקע בוש

פרגיות ואורז בתנור במרינדה אסיאתית

מנת פרגיות ואורז מנחמת - ארוחה שלמה בתבנית אחת שמתאימה גם ליום-יום וגם לארוחה חגיגית. מנה עשירה בטעמים שאי אפשר להישאר אדישים לניחוחות שעולים ממנה.
מנת פרגיות ואורז מנחמת - ארוחה שלמה בתבנית אחת שמתאימה גם ליום-יום וגם לארוחה חגיגית. מנה עשירה בטעמים שאי אפשר להישאר אדישים לניחוחות שעולים ממנה.
  • דניאל עמית
  • 23K צפיות
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים ו-15 דק׳
  • קלוריות
    713
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 713.0 קק״ל 2851.8 קק״ל
    פחמימות 81.6 גרם 326.2 גרם
    שומן 18.7 גרם 74.8 גרם
    נתרן 2258.6 מ״ג 9034.4 מ״ג
    חלבון 54.1 גרם 216.5 גרם
    סיבים תזונתיים 3.2 גרם 13.0 גרם
    שומן רווי 0.9 גרם 3.5 גרם
    כולסטרול 1.7 מ״ג 6.9 מ״ג
    סידן 5.2 מ״ג 20.6 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 0.8 מ״ג
    אשלגן 57.6 מ״ג 230.2 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים ו-15 דק׳
  • קלוריות
    713
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 713.0 קק״ל 2851.8 קק״ל
    פחמימות 81.6 גרם 326.2 גרם
    שומן 18.7 גרם 74.8 גרם
    נתרן 2258.6 מ״ג 9034.4 מ״ג
    חלבון 54.1 גרם 216.5 גרם
    סיבים תזונתיים 3.2 גרם 13.0 גרם
    שומן רווי 0.9 גרם 3.5 גרם
    כולסטרול 1.7 מ״ג 6.9 מ״ג
    סידן 5.2 מ״ג 20.6 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 0.8 מ״ג
    אשלגן 57.6 מ״ג 230.2 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.3 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

מרינדה

אורז


אופן הכנה

  1. טוחנים בבלנדר מוט את הנענע, כוסברה, שום וג׳ינג׳ר. מוסיפים מיונז, סויה ושמן שומשום.
  2. שופכים את המרינדה על הפרגיות, מוסיפים פרוסות צ׳ילי אדום טרי ומערבבים היטב. סוגרים בקופסת הוואקום שמגיעה עם בלנדר המוט ומוציאים את האוויר. משרים לשעה לפחות במקרר.
  3. שמים בתבנית שמתאימה לתנור את האורז. מערבבים את המלח ואת השמן עם המים ושופכים מעל.
  4. מסדרים את הפרגיות על האורז, מכסים בנייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 50 דקות.
פרגיות ואורז בתנור במרינדה אסיאתית. צילום: דניאל עמית
פרגיות ואורז בתנור במרינדה אסיאתית. צילום: דניאל עמית
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody