רקע בוש

עוגת תפוזים

עוגת תפוזים גבוהה, מעודנת ואוורירית מושלמת לאירוח או ליד הקפה של הבוקר. כל ביס ענן והכי כיף? שהיא גם פרווה
עוגת תפוזים גבוהה, מעודנת ואוורירית מושלמת לאירוח או ליד הקפה של הבוקר. כל ביס ענן והכי כיף? שהיא גם פרווה
  • דניאל עמית
  • 102K צפיות
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    4692
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4692.0 קק״ל 4692.0 קק״ל
    פחמימות 647.2 גרם 647.2 גרם
    שומן 201.2 גרם 201.2 גרם
    נתרן 1326.9 מ״ג 1326.9 מ״ג
    חלבון 85.0 גרם 85.0 גרם
    סיבים תזונתיים 8.5 גרם 8.5 גרם
    שומן רווי 23.1 גרם 23.1 גרם
    כולסטרול 1772.4 מ״ג 1772.4 מ״ג
    סידן 436.7 מ״ג 436.7 מ״ג
    ברזל 9.3 מ״ג 9.3 מ״ג
    אשלגן 945.1 מ״ג 945.1 מ״ג
    אבץ 7.1 מ״ג 7.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    4692
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4692.0 קק״ל 4692.0 קק״ל
    פחמימות 647.2 גרם 647.2 גרם
    שומן 201.2 גרם 201.2 גרם
    נתרן 1326.9 מ״ג 1326.9 מ״ג
    חלבון 85.0 גרם 85.0 גרם
    סיבים תזונתיים 8.5 גרם 8.5 גרם
    שומן רווי 23.1 גרם 23.1 גרם
    כולסטרול 1772.4 מ״ג 1772.4 מ״ג
    סידן 436.7 מ״ג 436.7 מ״ג
    ברזל 9.3 מ״ג 9.3 מ״ג
    אשלגן 945.1 מ״ג 945.1 מ״ג
    אבץ 7.1 מ״ג 7.1 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
  2. שמים את החלבונים בקערת המיקסר ומקציפים עם 200 גרם סוכר עד התייצבות.
  3. מערבבים בקערה נפרדת את החלמונים, 200 גרם סוכר, תמצית הווניל, השמן, מיץ התפוזים וגרידת התפוז.
  4. מוסיפים לקערה את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים היטב.
  5. מאחדים בין הבלילות בקיפול עדין.
  6. משמנים תבנית עגולה וגבוהה ושופכים את הבלילה אליה (לא עד הסוף כי העוגה תופחת).
  7. אופים בתנור במשך כ-45 דקות.
  8. מוציאים את העוגה מהתנור, הופכים אותה על צלחת עד שהיא מתקררת, ואז מסירים את התבנית.
  9. מפזרים אבקת סוכר ומגישים.
    עוגת תפוזים
    עוגת תפוזים אוורירית ונהדרת

    עוגת תפוזים
    בתיאבון!

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (29)

    Avatar

      Avatar
      קארין תורן

      מה ההבדל מהמתכון של קארין גורן?

        דניאל עמית
        דניאל עמית

        היי, אני לא יודעת מה המתכון של קרין גורן, זה המתכון שלי 🙂

      Avatar
      שמחה צ'קול

      האם ניתן להכין בסיר ג’חנון? אם כן, יש צורך להפוך את העוגה? לשמן את התבנית?לשים נייר אפייה בתחתית ובצדדים?

        דניאל עמית
        דניאל עמית

        אפשר להכין בסיר ג’חנון. יש צורך להפוך את העוגה, לשמן מעט את התבנית ולשים בתחתית ומסביב נייר אפייה (שימון התבנית יעזור לנייר האפייה להידבק)

    הצג עוד

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody