קדירת בשר בבישול ארוך

המנה הזו מזכירה לי קומזיץ: ישיבה מסביב למדורה עם איזה קדירת בשר טובה שמתבשלת שעות בבישול ארוך, ומשם היישר לקומזיץ באלכס חולה אהבה שפישנזון שר את השיר שמתנגן ברקע
המנה הזו מזכירה לי קומזיץ: ישיבה מסביב למדורה עם איזה קדירת בשר טובה שמתבשלת שעות בבישול ארוך, ומשם היישר לקומזיץ באלכס חולה אהבה שפישנזון שר את השיר שמתנגן ברקע
  • דניאל עמית
  • 12K צפיות
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 4 שעות
  • קלוריות
    7853
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 7853.2 קק״ל 7853.2 קק״ל
    פחמימות 931.4 גרם 931.4 גרם
    שומן 212.4 גרם 212.4 גרם
    נתרן 7537.9 מ״ג 7537.9 מ״ג
    חלבון 433.1 גרם 433.1 גרם
    סיבים תזונתיים 37.3 גרם 37.3 גרם
    שומן רווי 5.6 גרם 5.6 גרם
    כולסטרול 295.4 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 489.1 מ״ג 489.1 מ״ג
    ברזל 47.1 מ״ג 47.1 מ״ג
    אשלגן 4841.8 מ״ג 4841.8 מ״ג
    אבץ 12.2 מ״ג 12.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 4 שעות
  • קלוריות
    7853
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 7853.2 קק״ל 7853.2 קק״ל
    פחמימות 931.4 גרם 931.4 גרם
    שומן 212.4 גרם 212.4 גרם
    נתרן 7537.9 מ״ג 7537.9 מ״ג
    חלבון 433.1 גרם 433.1 גרם
    סיבים תזונתיים 37.3 גרם 37.3 גרם
    שומן רווי 5.6 גרם 5.6 גרם
    כולסטרול 295.4 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 489.1 מ״ג 489.1 מ״ג
    ברזל 47.1 מ״ג 47.1 מ״ג
    אשלגן 4841.8 מ״ג 4841.8 מ״ג
    אבץ 12.2 מ״ג 12.2 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים סיר גדול עם שמן ומטגנים את פרוסות הבצל. כשהבצל נהיה שקוף מוסיפים את שיני השום הפרוסות.
  2. מוסיפים את הבשר החתוך לקוביות, וסוגרים אותו מכל הכיוונים. מתבלים במלח ופלפל.
  3. מכניסים את הירקות החתוכים גס- תפו”א, גזר, קולורבי ומערבבים כדי שכל הטעמים יצאו.
  4. מוסיפים את ראשי השום ומח עצם (לא חובה, אבל חובה רצח), בקבוק היין האדום והסילאן.
  5. מערבבים את כפית הקמח עם חצי כוס מים ושופכים לסיר כדי להסמיך את הרוטב. מביאים לרתיחה.
  6. מעבירים את התבשיל לקדירה המתאימה לאפייה בתנור ואופים בתנור בחום של 150 מעלות, במשך מינימום 3 שעות (כמה שיותר זמן, יותר טוב. ואם יש לכם יותר זמן אז אופים בתנור בחום של 120-130 מעלות).
  7. לאחר מכן, מכסים את הקדירה בבצק העלים, מברישים בביצה טרופה ואופים בתנור בחום של 180 מעלות, במשך כ-15 דקות, עד שהבצק משחים.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody