עוגת שוקולד צ’יפס בשילוב קצפת

עוגת שוקולד צ'יפס סופר מפנקת עם קצפת ושלושה סוגי שוקולד צ'יפס בפנים. עוגה שמכינים בקלי קלות למקסימום טעם ורושם!
עוגת שוקולד צ'יפס סופר מפנקת עם קצפת ושלושה סוגי שוקולד צ'יפס בפנים. עוגה שמכינים בקלי קלות למקסימום טעם ורושם!
  • דניאל עמית
  • 2K צפיות
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    1191
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1190.6 קק״ל 9525.1 קק״ל
    פחמימות 159.6 גרם 1276.6 גרם
    שומן 70.7 גרם 565.5 גרם
    נתרן 441.7 מ״ג 3534.0 מ״ג
    חלבון 10.3 גרם 82.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.5 גרם 12.3 גרם
    שומן רווי 41.7 גרם 333.8 גרם
    כולסטרול 200.4 מ״ג 1603.4 מ״ג
    סידן 93.0 מ״ג 744.1 מ״ג
    ברזל 4.4 מ״ג 34.8 מ״ג
    אשלגן 678.0 מ״ג 5423.9 מ״ג
    אבץ 1.5 מ״ג 12.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    1191
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1190.6 קק״ל 9525.1 קק״ל
    פחמימות 159.6 גרם 1276.6 גרם
    שומן 70.7 גרם 565.5 גרם
    נתרן 441.7 מ״ג 3534.0 מ״ג
    חלבון 10.3 גרם 82.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.5 גרם 12.3 גרם
    שומן רווי 41.7 גרם 333.8 גרם
    כולסטרול 200.4 מ״ג 1603.4 מ״ג
    סידן 93.0 מ״ג 744.1 מ״ג
    ברזל 4.4 מ״ג 34.8 מ״ג
    אשלגן 678.0 מ״ג 5423.9 מ״ג
    אבץ 1.5 מ״ג 12.4 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים את החמאה והסוכרים ומערבלים במהירות בינונית, עד לאיחוד והמסת הסוכרים בחמאה למעיין קרם.
  2. מוסיפים את הביצה ומערבלים לאיחוד והטמעה במסה.
  3. שמים את כל החומרים היבשים- הקמח, המלח והסודה לשתייה, מערבלים עוד קצת עד לאיחוד.
  4. מוסיפים את שלושת סוגי השוקולד צ’יפס ומערבלים לאיחוד.

    עוגת שוקולד צ'יפס 4
    מערבלים את כל המצרכים עד לאיחוד

  5. יוצקים את הבלילה לתבנית עגולה או לכלי המתאים לאפייה בתנור ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 190 מעלות, במשך 15-17 דקות.

    עוגת שוקולד צ'יפס 3
    אופים את העוגה בתנור

  6. מחכים שהעוגה תתקרר ומקציפים במיקסר את השמנת המתוקה עם אבקת הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה.
  7. מורחים את הקצפת מעל העוגה ומתחרעיםםםם, בתיאבון!

    עוגת שוקולד צ'יפס 2
    עוגת שוקולד צ’יפס חלומית! צילום: דניאל עמית

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    גבריאל דרור

    אין נוזלים? לאחר הוספת קמח יוצאת תערובת יבשה,

      Avatar
      Foody team

      נכון, אין נוזלים, רק המצרכים המופיעים במתכון.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody