צ’ורוס קטנים ומטריפים בציפוי ממרח לוטוס

יש כמו צ'ורוס? קטנים כאלו חמודים שרק בא לנו לזלול. לא בא לכם לטבול את הצ'ורוס בריבת חלב? בכיף אתם מוזמנים להחליף בכל ממרח אחר שמתחשק לכם. תהנו
יש כמו צ'ורוס? קטנים כאלו חמודים שרק בא לנו לזלול. לא בא לכם לטבול את הצ'ורוס בריבת חלב? בכיף אתם מוזמנים להחליף בכל ממרח אחר שמתחשק לכם. תהנו
  • דניאל עמית
  • 5K צפיות
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    81
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 81.2 קק״ל 2435.6 קק״ל
    פחמימות 11.3 גרם 338.6 גרם
    שומן 3.5 גרם 104.0 גרם
    נתרן 41.4 מ״ג 1242.9 מ״ג
    חלבון 1.4 גרם 43.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 3.8 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 58.9 גרם
    כולסטרול 24.8 מ״ג 743.0 מ״ג
    סידן 11.6 מ״ג 348.3 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 3.4 מ״ג
    אשלגן 22.0 מ״ג 658.6 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 3.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    81
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 81.2 קק״ל 2435.6 קק״ל
    פחמימות 11.3 גרם 338.6 גרם
    שומן 3.5 גרם 104.0 גרם
    נתרן 41.4 מ״ג 1242.9 מ״ג
    חלבון 1.4 גרם 43.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 3.8 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 58.9 גרם
    כולסטרול 24.8 מ״ג 743.0 מ״ג
    סידן 11.6 מ״ג 348.3 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 3.4 מ״ג
    אשלגן 22.0 מ״ג 658.6 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 3.5 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

טיגון

ציפוי


אופן הכנה

  1. ממיסים בסיר את החמאה, המלח, הסוכר והחלב.
  2. מביאים לרתיחה, מכבים את האש ומוסיפים את הקמח. מערבבים היטב עד שנוצר בצק.
  3. מעבירים את התערובת למיקסר עם וו גיטרה (או מטרפה ידנית) ומערבלים למשך 3 דקות עד שהבצק מתקרר (זה בסדר אם הוא מתפרק). מוסיפים את הביצים בהדרגה ואת תמצית הווניל ומערבבים מספר דקות.
  4. מעבירים את הבצק הדביק לשקית זילוף.
  5. מחממים שמן עמוק בסיר, מזלפים צ’ורוס קטנים לשמן וגוזרים אותם בעזרת מספריים.
  6. כשהצ’ורוס משחימים - הם מוכנים. מוציאים את הצ’ורוס לקערה עם סוכר ומצפים היטב.
  7. מחממים מעט את ממרח הלוטוס במיקרוגל ומזלפים על הצ’ורוס.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody