סלמון כבוש

במקום לקנות סלמון כבוש מוכן, החלטתי לכבוש את הסלמון בעצמי ואחרי יומיים של ייסורים בציפייה שהסלמון יהיה מוכן, יצא מעדן שהצדיק את הסבל
במקום לקנות סלמון כבוש מוכן, החלטתי לכבוש את הסלמון בעצמי ואחרי יומיים של ייסורים בציפייה שהסלמון יהיה מוכן, יצא מעדן שהצדיק את הסבל
  • דניאל עמית
  • 23K צפיות
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 2 ימים
  • קלוריות
    168
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 168.4 קק״ל 673.6 קק״ל
    פחמימות 25.1 גרם 100.3 גרם
    שומן 3.2 גרם 12.7 גרם
    נתרן 6826.2 מ״ג 27304.7 מ״ג
    חלבון 9.9 גרם 39.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.1 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 2.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 3.4 מ״ג 13.5 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג
    אשלגן 11.6 מ״ג 46.3 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 2 ימים
  • קלוריות
    168
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 168.4 קק״ל 673.6 קק״ל
    פחמימות 25.1 גרם 100.3 גרם
    שומן 3.2 גרם 12.7 גרם
    נתרן 6826.2 מ״ג 27304.7 מ״ג
    חלבון 9.9 גרם 39.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.1 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 2.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 3.4 מ״ג 13.5 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג
    אשלגן 11.6 מ״ג 46.3 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור
ארוחה בריאה
דניאל עמית
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה את המלח, הסוכר והשמיר.
  2. מכניסים את נתח הסלמון לקערה ומצפים אותו בתערובת. עוטפים בניילון נצמד.
  3. מכניסים למקרר ומשרים למשך יומיים.
  4. אחרי יומיים פורסים את הסלמון דק דק ואוכלים עם גבינת שמנת, עירית ו/או בצל סגול (אפשר בכריך).

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (2)

    Avatar

      Avatar
      הכובשת

      אפשר להוסיף לתערובת פלפל שחור גרוס דק, ואפשר לאכול כבר אחרי 12 שעות, ואז הסלמון רך יותר.

      Avatar
      הכובשת

      אפשר להוסיף לתערובת פלפל שחור, וניתן לאכול גרוס דק

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody