-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 168.4 קק״ל 673.6 קק״לפחמימות 25.1 גרם 100.3 גרםשומן 3.2 גרם 12.7 גרםנתרן 6826.2 מ״ג 27304.7 מ״גחלבון 9.9 גרם 39.8 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.1 גרםשומן רווי 0.5 גרם 2.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 3.4 מ״ג 13.5 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.5 מ״גאשלגן 11.6 מ״ג 46.3 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״גסגור
-
מרכיבים4
-
הכנה 5 דק׳כולל 2 ימים
-
קלוריות168
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 168.4 קק״ל 673.6 קק״לפחמימות 25.1 גרם 100.3 גרםשומן 3.2 גרם 12.7 גרםנתרן 6826.2 מ״ג 27304.7 מ״גחלבון 9.9 גרם 39.8 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.1 גרםשומן רווי 0.5 גרם 2.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 3.4 מ״ג 13.5 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.5 מ״גאשלגן 11.6 מ״ג 46.3 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״גסגור
מרכיבים 4 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 2 ימים | קלוריות 168 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מערבבים בקערה את המלח, הסוכר והשמיר.
- מכניסים את נתח הסלמון לקערה ומצפים אותו בתערובת. עוטפים בניילון נצמד.
- מכניסים למקרר ומשרים למשך יומיים.
- אחרי יומיים פורסים את הסלמון דק דק ואוכלים עם גבינת שמנת, עירית ו/או בצל סגול (אפשר בכריך).
אופן הכנה
- מערבבים בקערה את המלח, הסוכר והשמיר.
- מכניסים את נתח הסלמון לקערה ומצפים אותו בתערובת. עוטפים בניילון נצמד.
- מכניסים למקרר ומשרים למשך יומיים.
- אחרי יומיים פורסים את הסלמון דק דק ואוכלים עם גבינת שמנת, עירית ו/או בצל סגול (אפשר בכריך).
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (2)
אפשר להוסיף לתערובת פלפל שחור גרוס דק, ואפשר לאכול כבר אחרי 12 שעות, ואז הסלמון רך יותר.
אפשר להוסיף לתערובת פלפל שחור, וניתן לאכול גרוס דק