אוזני המן ממולאות בעוגיות שוקולד צ’יפס

מי אמר שאוזני המן צריך לאכול רק בפורים? ובטח כשיש אחד פלוס אחד? עוגיות שוקולד צ'יפס קטנטנות שממלאות בצק פריך והופכות לאושר צרוף
מי אמר שאוזני המן צריך לאכול רק בפורים? ובטח כשיש אחד פלוס אחד? עוגיות שוקולד צ'יפס קטנטנות שממלאות בצק פריך והופכות לאושר צרוף
  • דניאל עמית
  • 5K צפיות
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    435
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 434.6 קק״ל 7387.5 קק״ל
    פחמימות 48.5 גרם 825.3 גרם
    שומן 26.2 גרם 445.9 גרם
    נתרן 334.1 מ״ג 5679.4 מ״ג
    חלבון 2.0 גרם 33.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 16.0 גרם
    שומן רווי 12.2 גרם 207.0 גרם
    כולסטרול 30.6 מ״ג 520.9 מ״ג
    סידן 16.3 מ״ג 276.4 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 21.8 מ״ג
    אשלגן 167.4 מ״ג 2845.0 מ״ג
    אבץ 147.0 מ״ג 2498.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    435
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 434.6 קק״ל 7387.5 קק״ל
    פחמימות 48.5 גרם 825.3 גרם
    שומן 26.2 גרם 445.9 גרם
    נתרן 334.1 מ״ג 5679.4 מ״ג
    חלבון 2.0 גרם 33.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 16.0 גרם
    שומן רווי 12.2 גרם 207.0 גרם
    כולסטרול 30.6 מ״ג 520.9 מ״ג
    סידן 16.3 מ״ג 276.4 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 21.8 מ״ג
    אשלגן 167.4 מ״ג 2845.0 מ״ג
    אבץ 147.0 מ״ג 2498.5 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

לעוגיות המילוי


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 170 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה.
  2. מכינים את עוגיות השוקולד צ’יפס: מערבבים את החמאה והסוכר בקערת המיקסר עם המלוש עד שמתקבל מרקם קרמי (אפשר גם בלי מיקסר).
  3. מוסיפים את החלמון עד איחוד.
  4. מוסיפים את הקמח, המלח והסודה לשתייה מערבלים עוד קצת ומוסיפים את השוקולד.
  5. מכדררים לכדורים קטנים את תערובת השוקולד.
  6. מרדדים את הבצק הפריך (לא דק מדי) וקורצים ממנו עיגולים בקוטר של כ-5 ס”מ.
  7. מניחים במרכז כל עיגול בצק פריך כדור של בצק העוגיות. מרטיבים את קצוות הבצק הפריך כדי שיידבקו בקלות וסוגרים את העיגול למשולש (כשתערובת העוגייה באמצע).
  8. מניחים על תבנית האפייה ומכניסים למקרר לעשר דקות לפחות לייצוב.
  9. מעבירים את אזני ההמן הממולאות והקרות לתנור ואופים רבע שעה.

 

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody