טרטר דג

טרטר דג טרי עם אננס על ברוסקטה היא מנה קלילה ומהירה שתרענן לכם את החיים ביום קיץ חם ובמיוחד אחרי בילוי בים. קייצי, פרשי ומרענן
טרטר דג טרי עם אננס על ברוסקטה היא מנה קלילה ומהירה שתרענן לכם את החיים ביום קיץ חם ובמיוחד אחרי בילוי בים. קייצי, פרשי ומרענן
  • דניאל עמית
  • 23K צפיות
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    183
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 183.1 קק״ל 1465.0 קק״ל
    פחמימות 8.1 גרם 65.0 גרם
    שומן 15.5 גרם 124.4 גרם
    נתרן 11.1 מ״ג 88.9 מ״ג
    חלבון 4.2 גרם 33.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 6.7 גרם
    שומן רווי 7.2 גרם 57.8 גרם
    כולסטרול 33.3 מ״ג 266.6 מ״ג
    סידן 13.3 מ״ג 106.5 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 2.4 מ״ג
    אשלגן 126.8 מ״ג 1014.4 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    183
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 183.1 קק״ל 1465.0 קק״ל
    פחמימות 8.1 גרם 65.0 גרם
    שומן 15.5 גרם 124.4 גרם
    נתרן 11.1 מ״ג 88.9 מ״ג
    חלבון 4.2 גרם 33.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 6.7 גרם
    שומן רווי 7.2 גרם 57.8 גרם
    כולסטרול 33.3 מ״ג 266.6 מ״ג
    סידן 13.3 מ״ג 106.5 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 2.4 מ״ג
    אשלגן 126.8 מ״ג 1014.4 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

ברוסקטות

לטרטר הדג


אופן הכנה

  1. מכינים את הברוסקטות: מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. מורחים את פרוסות הבגט בחמאה (בנדיבות) ומפזרים מעל שום כתוש.
  3. מכניסים לתנור ואופים כרבע שעה (עד שהפרוסות מזהיבות והופכות לטוסטונים).
  4. מוציאים מהתנור ומצננים לטמפ’ החדר.
  5. מכינים את טרטר הדג: חותכים את הדג לקוביות בגודל של כחצי ס”מ.
  6. מערבבים היטב בקערה את קוביות הדג, הלימון, הבצל, האננס, הכוסברה, המלח ושמן הזית.
  7. מניחים את תערובת הדג על הברוסקטות ומגישים.

    טרטר-דג-ים. צילום: ספיר קוסה
    לזה קוראים גורמה. צילום: ספיר קוסה

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody