-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 183.1 קק״ל 1465.0 קק״לפחמימות 8.1 גרם 65.0 גרםשומן 15.5 גרם 124.4 גרםנתרן 11.1 מ״ג 88.9 מ״גחלבון 4.2 גרם 33.9 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 6.7 גרםשומן רווי 7.2 גרם 57.8 גרםכולסטרול 33.3 מ״ג 266.6 מ״גסידן 13.3 מ״ג 106.5 מ״גברזל 0.3 מ״ג 2.4 מ״גאשלגן 126.8 מ״ג 1014.4 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 25 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות183
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 183.1 קק״ל 1465.0 קק״לפחמימות 8.1 גרם 65.0 גרםשומן 15.5 גרם 124.4 גרםנתרן 11.1 מ״ג 88.9 מ״גחלבון 4.2 גרם 33.9 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 6.7 גרםשומן רווי 7.2 גרם 57.8 גרםכולסטרול 33.3 מ״ג 266.6 מ״גסידן 13.3 מ״ג 106.5 מ״גברזל 0.3 מ״ג 2.4 מ״גאשלגן 126.8 מ״ג 1014.4 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״גסגור
מרכיבים 10 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 183 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מכינים את הברוסקטות: מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מורחים את פרוסות הבגט בחמאה (בנדיבות) ומפזרים מעל שום כתוש.
- מכניסים לתנור ואופים כרבע שעה (עד שהפרוסות מזהיבות והופכות לטוסטונים).
- מוציאים מהתנור ומצננים לטמפ’ החדר.
- מכינים את טרטר הדג: חותכים את הדג לקוביות בגודל של כחצי ס”מ.
- מערבבים היטב בקערה את קוביות הדג, הלימון, הבצל, האננס, הכוסברה, המלח ושמן הזית.
- מניחים את תערובת הדג על הברוסקטות ומגישים.
אופן הכנה
- מכינים את הברוסקטות: מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מורחים את פרוסות הבגט בחמאה (בנדיבות) ומפזרים מעל שום כתוש.
- מכניסים לתנור ואופים כרבע שעה (עד שהפרוסות מזהיבות והופכות לטוסטונים).
- מוציאים מהתנור ומצננים לטמפ’ החדר.
- מכינים את טרטר הדג: חותכים את הדג לקוביות בגודל של כחצי ס”מ.
- מערבבים היטב בקערה את קוביות הדג, הלימון, הבצל, האננס, הכוסברה, המלח ושמן הזית.
- מניחים את תערובת הדג על הברוסקטות ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)