רקע בוש

סלט קיסר

מי לא אוהב סלט קיסר? אז עכשיו תגלו שלא חייבים ללכת למסעדה בשבילו, ואפשר להכין אותו בבית בקלי קלות. לבבות חסה עם קרוטונים, רוטב קיסר טעים ומושחת ומלא פרמזן. הכי טעים שיש!
מי לא אוהב סלט קיסר? אז עכשיו תגלו שלא חייבים ללכת למסעדה בשבילו, ואפשר להכין אותו בבית בקלי קלות. לבבות חסה עם קרוטונים, רוטב קיסר טעים ומושחת ומלא פרמזן. הכי טעים שיש!
  • דניאל עמית
  • 43K צפיות
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    1186
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1185.6 קק״ל 1185.6 קק״ל
    פחמימות 253.2 גרם 253.2 גרם
    שומן 334.6 גרם 334.6 גרם
    נתרן 853.1 מ״ג 853.1 מ״ג
    חלבון 276.6 גרם 276.6 גרם
    סיבים תזונתיים 246.9 גרם 246.9 גרם
    שומן רווי 269.3 גרם 269.3 גרם
    כולסטרול 704.0 מ״ג 704.0 מ״ג
    סידן 911.3 מ״ג 911.3 מ״ג
    ברזל 247.8 מ״ג 247.8 מ״ג
    אשלגן 336.0 מ״ג 336.0 מ״ג
    אבץ 248.3 מ״ג 248.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    1186
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1185.6 קק״ל 1185.6 קק״ל
    פחמימות 253.2 גרם 253.2 גרם
    שומן 334.6 גרם 334.6 גרם
    נתרן 853.1 מ״ג 853.1 מ״ג
    חלבון 276.6 גרם 276.6 גרם
    סיבים תזונתיים 246.9 גרם 246.9 גרם
    שומן רווי 269.3 גרם 269.3 גרם
    כולסטרול 704.0 מ״ג 704.0 מ״ג
    סידן 911.3 מ״ג 911.3 מ״ג
    ברזל 247.8 מ״ג 247.8 מ״ג
    אשלגן 336.0 מ״ג 336.0 מ״ג
    אבץ 248.3 מ״ג 248.3 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

קרוטונים

רוטב

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את הקרוטונים: חותכים את הלחם לריבועים, מזלפים עליו שמן זית, מפזרים מלח גס ושום כתוש אחד ומערבבים היטב.
  2. מעבירים לתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.
  3. אופים בתנור בחום של 170 מעלות במשך כ-10 דקות, עד הזהבה.
  4. מכינים את הרוטב: מכניסים את כל המצרכים לקערה וטוחנים בעזרת בלנדר מוט.
  5. שופכים את הרוטב על חסה (עדיף מסוג לבבות קיסר), מערבבים היטב ומעבירים לצלחת הגשה.
  6. מוסיפים מעל את הקרוטונים, פרמזן מגולפת בעזרת קולפן ומגישים.

    סלט קיסר
    סלט קיסר משגע!

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (4)

    Avatar

      Avatar
      שרון

      היי 🙁 כמה זמן הרוטב מחזיק במקרר לאחר הכנה?

        דניאל עמית
        דניאל עמית

        3-4 ימים, חשוב לערבב כמובן לפני ההגשה

      Avatar
      אור

      היי דניאל, אני אלרגית לחרדל. אם אכין בלי זה יהיה ממש נורא?

        דניאל עמית
        דניאל עמית

        בעיקרון זה מרכיב בסיס ברוטב, לא ניסיתי בלי, אבל מוזמנת לנסות ולעדכן איך יצא!

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody