לביבות כרוב לא מהעולם הזה

לביבות כרוב מטריפות, קלות וטעימות. קוצצים את המרכיבים, מערבבים, יוצרים צורה של לביבות ומטגנים בשמן החם. בתיאבון
לביבות כרוב מטריפות, קלות וטעימות. קוצצים את המרכיבים, מערבבים, יוצרים צורה של לביבות ומטגנים בשמן החם. בתיאבון
  • דניאל עמית
  • 12K צפיות
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    31
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 30.5 קק״ל 609.8 קק״ל
    פחמימות 3.7 גרם 75.0 גרם
    שומן 1.3 גרם 26.1 גרם
    נתרן 179.6 מ״ג 3593.0 מ״ג
    חלבון 1.6 גרם 32.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 21.6 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 3.6 גרם
    כולסטרול 25.3 מ״ג 506.4 מ״ג
    סידן 22.6 מ״ג 452.9 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 7.5 מ״ג
    אשלגן 90.7 מ״ג 1813.1 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 3.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    31
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 30.5 קק״ל 609.8 קק״ל
    פחמימות 3.7 גרם 75.0 גרם
    שומן 1.3 גרם 26.1 גרם
    נתרן 179.6 מ״ג 3593.0 מ״ג
    חלבון 1.6 גרם 32.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 21.6 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 3.6 גרם
    כולסטרול 25.3 מ״ג 506.4 מ״ג
    סידן 22.6 מ״ג 452.9 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 7.5 מ״ג
    אשלגן 90.7 מ״ג 1813.1 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 3.1 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

לביבות כרוב

טיגון


אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה את כל המרכיבים בתנועות מעיכה.
  2. יוצרים לביבות, ניתן להיעזר בכף גלידה או בשתי כפות.
  3. מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה משני הצדדים.
  4. מוציאים לרשת צינון ומגישים.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות