הסוד של דניאל עמית לדג סלמון מושלם
מתכון לדג סלמון מעלף עם חרדל ודבש. בלי לעבוד קשה, מערבבים יחד את כל מרכיבי המרינדה, מורחים על הדג ומכניסים לתנור. כמה קל ככה טעים
מתכון לדג סלמון מעלף עם חרדל ודבש. בלי לעבוד קשה, מערבבים יחד את כל מרכיבי המרינדה, מורחים על הדג ומכניסים לתנור. כמה קל ככה טעים
- דניאל עמית
- 90K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 450.4 קק״ל 1801.7 קק״לפחמימות 5.7 גרם 22.8 גרםשומן 23.7 גרם 94.7 גרםנתרן 477.0 מ״ג 1908.0 מ״גחלבון 50.0 גרם 199.9 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.0 גרםשומן רווי 3.6 גרם 14.4 גרםכולסטרול 1.7 מ״ג 6.9 מ״גסידן 6.3 מ״ג 25.2 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.7 מ״גאשלגן 11.4 מ״ג 45.5 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.3 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 5 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות450
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 450.4 קק״ל 1801.7 קק״לפחמימות 5.7 גרם 22.8 גרםשומן 23.7 גרם 94.7 גרםנתרן 477.0 מ״ג 1908.0 מ״גחלבון 50.0 גרם 199.9 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.0 גרםשומן רווי 3.6 גרם 14.4 גרםכולסטרול 1.7 מ״ג 6.9 מ״גסידן 6.3 מ״ג 25.2 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.7 מ״גאשלגן 11.4 מ״ג 45.5 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.3 מ״גסגור
מרכיבים 9 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 450 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלמון
-
1000 גרם פילה דג סלמון
רוטב
-
2 כפות חרדל דיז’ון
-
1 כף מיונז
-
2 כפות שמן זית
-
1 כף דבש
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
1/2 כפית מלח דק
-
1 חופן רוזמרין
-
1/2 כפית שבבי צ’ילי יבש
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות.
- מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב עד לאיחוד.
- מניחים את הסלמון בתבנית, מוזגים את הרוטב על הסלמון ומעסים אותו. לבסוף, מפזרים מעל כמה עלי רוזמרין וקצת צ’ילי גרוס יבש.
- מכסים את התבנית ברדיד אלומיניום ומכניסים לתנור למשך 25 דקות בתוכנית חימום עליון תחתון.
- לאחר 25 דקות מורידים את רדיד האלומיניום ומעבירים את התנור למצב גריל לעוד חמש דקות עד שהסלמון מקבל צבע.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות.
- מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב עד לאיחוד.
- מניחים את הסלמון בתבנית, מוזגים את הרוטב על הסלמון ומעסים אותו. לבסוף, מפזרים מעל כמה עלי רוזמרין וקצת צ’ילי גרוס יבש.
- מכסים את התבנית ברדיד אלומיניום ומכניסים לתנור למשך 25 דקות בתוכנית חימום עליון תחתון.
- לאחר 25 דקות מורידים את רדיד האלומיניום ומעבירים את התנור למצב גריל לעוד חמש דקות עד שהסלמון מקבל צבע.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (10)
מה לגבי העור ? להשאיר או להסיר ?
להשאיר
האם יש צורך להשרות את הסלמון ברוטב לפני התנור?
לא, אין צורך