פאי רועים אנגלי שאין שני לו בכל ישראל!

פאי רועים היא ארוחה שלמה ומושלמת - גם בתור מנה עיקרית וגם בתור תוספת! קבלו מתכון קל ומטריף לפאי רועים בשתי שכבות של אושר
פאי רועים היא ארוחה שלמה ומושלמת - גם בתור מנה עיקרית וגם בתור תוספת! קבלו מתכון קל ומטריף לפאי רועים בשתי שכבות של אושר
  • דניאל עמית
  • 89K צפיות
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעתיים ו-20 דק׳
  • קלוריות
    654
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 654.4 קק״ל 3926.2 קק״ל
    פחמימות 70.8 גרם 424.7 גרם
    שומן 16.5 גרם 99.3 גרם
    נתרן 1132.2 מ״ג 6793.0 מ״ג
    חלבון 35.8 גרם 214.9 גרם
    סיבים תזונתיים 15.5 גרם 93.1 גרם
    שומן רווי 5.5 גרם 33.0 גרם
    כולסטרול 118.0 מ״ג 708.2 מ״ג
    סידן 394.6 מ״ג 2367.3 מ״ג
    ברזל 4.4 מ״ג 26.5 מ״ג
    אשלגן 2695.2 מ״ג 16171.1 מ״ג
    אבץ 6.6 מ״ג 39.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעתיים ו-20 דק׳
  • קלוריות
    654
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 654.4 קק״ל 3926.2 קק״ל
    פחמימות 70.8 גרם 424.7 גרם
    שומן 16.5 גרם 99.3 גרם
    נתרן 1132.2 מ״ג 6793.0 מ״ג
    חלבון 35.8 גרם 214.9 גרם
    סיבים תזונתיים 15.5 גרם 93.1 גרם
    שומן רווי 5.5 גרם 33.0 גרם
    כולסטרול 118.0 מ״ג 708.2 מ״ג
    סידן 394.6 מ״ג 2367.3 מ״ג
    ברזל 4.4 מ״ג 26.5 מ״ג
    אשלגן 2695.2 מ״ג 16171.1 מ״ג
    אבץ 6.6 מ״ג 39.6 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

שכבת בשר

שכבת פירה


אופן הכנה

  1. מכינים את הבשר: מחממים את השמן בסיר סוטאז’ ומטגנים את הבצל להזהבה. מוסיפים את הגזר, הסלרי והשום וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב לריכוך הירקות.
  2. מוסיפים את הבשר הטחון, מפוררים עם כף עץ ומטגנים עד שהוא משנה את צבעו. מוסיפים את המלח והפלפל, הפפריקה והבהרט ומערבבים.
  3. מוסיפים את מחית העגבניות (הפאסאטה), מערבבים, מכסים, מנמיכים את הלהבה ומבשלים חצי שעה.
  4. מכינים את הפירה: מבשלים את תפוחי האדמה במים רותחים עם כפית מלח לריכוך מלא.
  5. מסננים את תפוחי האדמה, מועכים ומוסיפים את המיונז, הביצה, המלח והפלפל.
  6. כאשר הבשר והפירה מוכנים, נותנים להם מעט להתקרר.
  7. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  8. מרכיבים את הפאי: מניחים בתחתית שכבה אחידה של הבשר ומעליה שכבה אחידה של הפירה. יוצרים צורות עם מזלג ואופים במשך חצי שעה או יותר, להשחמה יפה.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (12)

    Avatar

      Avatar
      דבורה

      מיותר מיונז בשביל מה עוד שומן

        דניאל עמית
        דניאל עמית

        היי דבורה, המיונז מוסיף כאן מאוד, את יכולה לוותר כמובן

      Avatar
      טלי

      פעם ראשונה שאני רואה שמוסיפים מיונז.. מודה שזה קצת מלחיץ אותי, זה המצאה שלך?

        דניאל עמית
        דניאל עמית

        הי טלי. זה טריק ידוע להכנת פירה קרמי וטעים, להוסיף לו מיונז, שבסופו של יום זה רק ביצים ושמן, זה מייצב את הפירה והופך אותו לקרם.

      Avatar
      ליטל

      אם אני רוצה להכין יום מראש, זה יצא טעים? האם עדיף להרכיב הכל ואת שלב האפיה לעשות יום למחרת?

        דניאל עמית
        דניאל עמית

        בהחלט עדיף להכין הכל ולאפות ביחד ביום ההגשה, אבל אם אין זמן, אפשר להכין הכל ולחמם בתנור בטרם ההגשה

    הצג עוד

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody