גריל צ׳יז עם ביצת עין

מנה מושלמת שלוקח בדיוק דקה להכין עם טעם חשמל ומתאימה לארוחת בוקר, צהריים או ערב. בעצם גם לארוחת ביניים כי זה כל כך טעים שזה הולך בכל שעה ביום
מנה מושלמת שלוקח בדיוק דקה להכין עם טעם חשמל ומתאימה לארוחת בוקר, צהריים או ערב. בעצם גם לארוחת ביניים כי זה כל כך טעים שזה הולך בכל שעה ביום
  • דניאל עמית
  • 9K צפיות
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 1 דקה
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    517
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 516.7 קק״ל 1033.5 קק״ל
    פחמימות 49.9 גרם 99.8 גרם
    שומן 28.5 גרם 57.1 גרם
    נתרן 697.3 מ״ג 1394.6 מ״ג
    חלבון 16.1 גרם 32.2 גרם
    סיבים תזונתיים 2.8 גרם 5.6 גרם
    שומן רווי 13.9 גרם 27.8 גרם
    כולסטרול 301.6 מ״ג 603.2 מ״ג
    סידן 132.0 מ״ג 264.0 מ״ג
    ברזל 3.9 מ״ג 7.8 מ״ג
    אשלגן 200.0 מ״ג 400.0 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 2.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 1 דקה
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    517
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 516.7 קק״ל 1033.5 קק״ל
    פחמימות 49.9 גרם 99.8 גרם
    שומן 28.5 גרם 57.1 גרם
    נתרן 697.3 מ״ג 1394.6 מ״ג
    חלבון 16.1 גרם 32.2 גרם
    סיבים תזונתיים 2.8 גרם 5.6 גרם
    שומן רווי 13.9 גרם 27.8 גרם
    כולסטרול 301.6 מ״ג 603.2 מ״ג
    סידן 132.0 מ״ג 264.0 מ״ג
    ברזל 3.9 מ״ג 7.8 מ״ג
    אשלגן 200.0 מ״ג 400.0 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 2.8 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מורחים את פרוסות הלחם משני הצדדים בחמאה.
  2. מפזרים מוצרלה מגוררת על אחת הפרוסות וסוגרים (מניחים אחת על השניה כשהמוצרלה באמצע).
  3. מחממים מחבת ומניחים את הכריך על המחבת עד שמשחים מצד אחד, הופכים ומשחימים מהצד השני. מניחים על צלחת הגשה.
  4. שוברים לאותה המחבת ביצה ומטגנים לביצת עין.
  5. מניחים את ביצת העין על הכריך, חוצים את הכריך ל-2 משולשים, מקשטים את הצלחת בירקות טריים ומגישים.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody