תפוח אדמה בומבמלה במילוי גבינות

תפוח אדמה עם גבינות בתנור בומבמלה מטורף. מתכון הכי פשוט שבעולם, להכין תפוח אדמה בתנור, עם גבינות מותכות עליו ומלא טעמים מגניבים. אחרי שתכינו אותו, לא תרצו להכין תפוח אדמה אחר
תפוח אדמה עם גבינות בתנור בומבמלה מטורף. מתכון הכי פשוט שבעולם, להכין תפוח אדמה בתנור, עם גבינות מותכות עליו ומלא טעמים מגניבים. אחרי שתכינו אותו, לא תרצו להכין תפוח אדמה אחר
  • דניאל עמית
  • 4K צפיות
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    1133
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1133.4 קק״ל 1133.4 קק״ל
    פחמימות 362.9 גרם 362.9 גרם
    שומן 348.5 גרם 348.5 גרם
    נתרן 1745.6 מ״ג 1745.6 מ״ג
    חלבון 340.2 גרם 340.2 גרם
    סיבים תזונתיים 303.3 גרם 303.3 גרם
    שומן רווי 326.2 גרם 326.2 גרם
    כולסטרול 416.6 מ״ג 416.6 מ״ג
    סידן 1105.2 מ״ג 1105.2 מ״ג
    ברזל 303.1 מ״ג 303.1 מ״ג
    אשלגן 541.6 מ״ג 541.6 מ״ג
    אבץ 306.4 מ״ג 306.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    1133
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1133.4 קק״ל 1133.4 קק״ל
    פחמימות 362.9 גרם 362.9 גרם
    שומן 348.5 גרם 348.5 גרם
    נתרן 1745.6 מ״ג 1745.6 מ״ג
    חלבון 340.2 גרם 340.2 גרם
    סיבים תזונתיים 303.3 גרם 303.3 גרם
    שומן רווי 326.2 גרם 326.2 גרם
    כולסטרול 416.6 מ״ג 416.6 מ״ג
    סידן 1105.2 מ״ג 1105.2 מ״ג
    ברזל 303.1 מ״ג 303.1 מ״ג
    אשלגן 541.6 מ״ג 541.6 מ״ג
    אבץ 306.4 מ״ג 306.4 מ״ג
    סגור
ארוחה מהירה
דניאל עמית
X

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לטמפרטורה של 230 מעלות טורבו.
  2. חורצים את תפוח האדמה עם מזלג, מזלפים שמן זית ומכניסים לתנור עד שתפוח האדמה מתרכך (עד שעה).
  3. מוציאים את תפוח האדמה, חותכים את החלק העליון ומרוקנים אותו לקערה.
  4. מכוונים את התנור לטמפרטורה של 180 מעלות.
  5. מוסיפים לתפוח האדמה מיקס מק אנד צ’יז, גבינת שמנת כמהין, קצת עירית קצוצה ומלח לפי הטעם, ומועכים לפירה.
  6. ממלאים את תפוח האדמה, מוסיפים גבינה צהובה (או כל גבינה קשה שמתחשק) ומכניסים שוב לתנור עד שהגבינה נמסה ויש לכם תפוח אדמה בומבמלה.

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody