זיכרון ילדות בצלחת: פסטה עם נקניקיות שזוללים בכיף

המנה הזו בביס אחד תחזיר אתכם לכיתה ד', לרגע הזה שחזרתם משיעור וראיתם קטנטנות מול הטלוויזיה ורק רציתם לאכול ארוחה חמה, טעימה ופשוטה. מנה של זיכרונות טובים ומתוקים מהילדות
המנה הזו בביס אחד תחזיר אתכם לכיתה ד', לרגע הזה שחזרתם משיעור וראיתם קטנטנות מול הטלוויזיה ורק רציתם לאכול ארוחה חמה, טעימה ופשוטה. מנה של זיכרונות טובים ומתוקים מהילדות
  • דניאל עמית
  • 183K צפיות
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    326
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 326.0 קק״ל 1304.1 קק״ל
    פחמימות 37.2 גרם 148.8 גרם
    שומן 30.1 גרם 120.6 גרם
    נתרן 940.1 מ״ג 3760.4 מ״ג
    חלבון 22.4 גרם 89.8 גרם
    סיבים תזונתיים 13.5 גרם 54.1 גרם
    שומן רווי 17.3 גרם 69.0 גרם
    כולסטרול 45.9 מ״ג 183.5 מ״ג
    סידן 11.6 מ״ג 46.3 מ״ג
    ברזל 11.5 מ״ג 46.1 מ״ג
    אשלגן 11.6 מ״ג 46.4 מ״ג
    אבץ 11.5 מ״ג 46.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    326
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 326.0 קק״ל 1304.1 קק״ל
    פחמימות 37.2 גרם 148.8 גרם
    שומן 30.1 גרם 120.6 גרם
    נתרן 940.1 מ״ג 3760.4 מ״ג
    חלבון 22.4 גרם 89.8 גרם
    סיבים תזונתיים 13.5 גרם 54.1 גרם
    שומן רווי 17.3 גרם 69.0 גרם
    כולסטרול 45.9 מ״ג 183.5 מ״ג
    סידן 11.6 מ״ג 46.3 מ״ג
    ברזל 11.5 מ״ג 46.1 מ״ג
    אשלגן 11.6 מ״ג 46.4 מ״ג
    אבץ 11.5 מ״ג 46.0 מ״ג
    סגור

מנה מנחמת כל כך שבביס אחד מחזירה אתכם לטעמי הילדות שכל כך התגעגעתם אליהם! פסטה עם נקניקיות עסיסיות ברוטב עגבניות עשיר אך פשוט וקל להכנה. תפנקו את עצמכם מראש בקערה גדולה, כי בטוח תרצו מנה נוספת.

מצרכים

מצרכים


plus minus

פסטה עם נקניקיות


אופן הכנה

  1. בסיר גדול, מטגנים את הנקניקיות בשמן הזית במשך 10 דקות, הופכים כל כמה דקות, כך שכל הצדדים משחימים.
  2. מוסיפים את השום, הצ’ילי הגרוס, הפלפל השחור, הפפריקה המתוקה, הסוכר והמלח ומערבבים במשך שתי דקות.
  3. מוסיפים את הפסטה לסיר, יוצקים לתוכו מים פושרים עד קו הפסטה ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הרסק המרוכז ומערבבים.
  4. מבשלים על להבה בינונית עד שהפסטה מוכנה, כשכל המים מתאדים, ומגישים.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (19)

    Avatar

      Avatar
      Gaia

      טעים אבל ממךיצה קודם לבשל את הפסטה ואז לשים אותה בסיר

      Avatar
      רות

      מתכון ממש טעים אני מוסיפה בצל מטוגן ורוטב צילי לרוטב וקצת רסק עגבניות לא מרוכז בנוסף וזה מעולה!

      Avatar
      ליאל

      השתמשתי במחית עגבניות של מוטי בבקבוק, אחרי הבישול הפסטה יצאה לבנה, הרוטב לא נתפס. למה?

        דניאל עמית
        דניאל עמית

        היי ליאל, צריך להשתמש ברסק עגבניות (מרוכז) ולא במחית עגבניות (שהיא נוזלית)

    הצג עוד

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody