תבשיל חומוס חריף לשבת, לחג או בעצם מתי שרק תרצו

אפשר לשדך את התבשיל הזה לדג או לאכול פשוט ככה עם חלה! תבשיל מטריף של חומוס ברוטב עגבניות ופלפלים חריפים אש!
אפשר לשדך את התבשיל הזה לדג או לאכול פשוט ככה עם חלה! תבשיל מטריף של חומוס ברוטב עגבניות ופלפלים חריפים אש!
  • דניאל עמית
  • 14K צפיות
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    1250
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1249.5 קק״ל 4998.1 קק״ל
    פחמימות 173.4 גרם 693.4 גרם
    שומן 44.5 גרם 177.8 גרם
    נתרן 851.2 מ״ג 3404.7 מ״ג
    חלבון 55.9 גרם 223.6 גרם
    סיבים תזונתיים 50.1 גרם 200.3 גרם
    שומן רווי 5.9 גרם 23.6 גרם
    כולסטרול 2.5 מ״ג 9.8 מ״ג
    סידן 291.2 מ״ג 1164.8 מ״ג
    ברזל 19.0 מ״ג 75.8 מ״ג
    אשלגן 2408.7 מ״ג 9634.8 מ״ג
    אבץ 11.9 מ״ג 47.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    1250
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1249.5 קק״ל 4998.1 קק״ל
    פחמימות 173.4 גרם 693.4 גרם
    שומן 44.5 גרם 177.8 גרם
    נתרן 851.2 מ״ג 3404.7 מ״ג
    חלבון 55.9 גרם 223.6 גרם
    סיבים תזונתיים 50.1 גרם 200.3 גרם
    שומן רווי 5.9 גרם 23.6 גרם
    כולסטרול 2.5 מ״ג 9.8 מ״ג
    סידן 291.2 מ״ג 1164.8 מ״ג
    ברזל 19.0 מ״ג 75.8 מ״ג
    אשלגן 2408.7 מ״ג 9634.8 מ״ג
    אבץ 11.9 מ״ג 47.5 מ״ג
    סגור

לא אשכח את הפעם הראשונה שטעמתי את החומוס הזה. זה היה כשרק התחלתי לאכול חריף… ישבו לידי אנשים ופשוט צחקו עליי בזמן שיוצאת לי נזלת מרוב החריפות. אבל אני לא יכולה להפסיק לאכול כי זה פשוט טעים. אז מה יש לנו פה? תבשיל של חומוס חריף, מושלם גם כתוספת לדג. אתם רק צריכים חלה שלמה לידכם ואתם מסודרים!

מצרכים

מצרכים


plus minus

תבשיל חומוס חריף


אופן הכנה

  1. מחממים את השמן בסיר ומטגנים את השום והפלפלים החריפים 2-3 דקות להזהבה.
  2. מוסיפים את הפפריקה המתוקה והחריפה, הכורכום, המלח, הפלפל השחור ואת רסק העגבניות ומערבבים.
  3. מוסיפים את החומוס ומערבבים.
  4. יוצקים את המים הרותחים עד לכיסוי החומוס, מערבבים ומוסיפים את הכוסברה ומיץ הלימון. מבשלים עד שהחומוס מתרכך.
  5. מגישים את התבשיל עם חלה.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (2)

    Avatar

      Avatar
      אנה מאירשטיין

      אפשר להשרות גרגירי חומוס ולבשל? כמה זמן להשרות ולבשל

        דניאל עמית
        דניאל עמית

        היי אנה, אפשר. משרים את גרגירי החומוס 24 שעות, מסננים ומבשלים במשך 3 שעות (ניתן להוסיף כפית אבקת סודה לשתייה לריכוך גרגירי החומוס)

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody