טרטר סלמון בדפי אורז
לכל מי שבא לעשות סדר פסח בגבוה, קבלו אותו! טרטר סלמון שיושב על דף אורז מטוגן שמכינים ברגע, נראית מנה של מסעדה, טעים כמו מסעדה, ומכינים ברגע!
לכל מי שבא לעשות סדר פסח בגבוה, קבלו אותו! טרטר סלמון שיושב על דף אורז מטוגן שמכינים ברגע, נראית מנה של מסעדה, טעים כמו מסעדה, ומכינים ברגע!
- דניאל עמית
- 18K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 677.4 קק״ל 2709.6 קק״לפחמימות 460.5 גרם 1841.9 גרםשומן 445.6 גרם 1782.4 גרםנתרן 1034.9 מ״ג 4139.6 מ״גחלבון 452.5 גרם 1810.0 גרםסיבים תזונתיים 442.2 גרם 1769.0 גרםשומן רווי 442.6 גרם 1770.3 גרםכולסטרול 442.0 מ״ג 1768.0 מ״גסידן 450.4 מ״ג 1801.7 מ״גברזל 442.2 מ״ג 1768.8 מ״גאשלגן 484.9 מ״ג 1939.7 מ״גאבץ 442.1 מ״ג 1768.3 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 15 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות677
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 677.4 קק״ל 2709.6 קק״לפחמימות 460.5 גרם 1841.9 גרםשומן 445.6 גרם 1782.4 גרםנתרן 1034.9 מ״ג 4139.6 מ״גחלבון 452.5 גרם 1810.0 גרםסיבים תזונתיים 442.2 גרם 1769.0 גרםשומן רווי 442.6 גרם 1770.3 גרםכולסטרול 442.0 מ״ג 1768.0 מ״גסידן 450.4 מ״ג 1801.7 מ״גברזל 442.2 מ״ג 1768.8 מ״גאשלגן 484.9 מ״ג 1939.7 מ״גאבץ 442.1 מ״ג 1768.3 מ״גסגור
מרכיבים 9 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 677 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
200 גרם סלמון טריאו כל דג נא אחר
-
1 חופן עיריתקצוצה
-
1 כפית מיונז
-
1 1/2 כפות רוטב סויה
-
1/2 כפית רוטב סרירצ’האם רוצים חריף
-
1/2 כפית שמן שומשום
-
1 חבילה דפי אורז
-
1 כפית שומשוםשחור ולבן
אופן הכנה
- קוצצים את הדג כמה שיותר דק.
- מכניסים את חתיכות הדג לקערה ומערבבים עם המיונז, הסויה, הסריראצ’ה ושמן השומשום.
- מערבבים ומתקנים טיבול במידת הצורך.
- מחממים שמן עמוק בסיר קטן עד שהוא רותח, ואז מניחים בתוכו דף אורז.
- משתמשים במצקת כדי ליצור צורת קערה מדף האורז בזריזות לפני שהוא מתקשה.
- מוציאים את הדף ומגישים בתוכו את הטרטר.
- מקשטים בשומשום שחור ולבן ועירית קצוצה.
אופן הכנה
- קוצצים את הדג כמה שיותר דק.
- מכניסים את חתיכות הדג לקערה ומערבבים עם המיונז, הסויה, הסריראצ’ה ושמן השומשום.
- מערבבים ומתקנים טיבול במידת הצורך.
- מחממים שמן עמוק בסיר קטן עד שהוא רותח, ואז מניחים בתוכו דף אורז.
- משתמשים במצקת כדי ליצור צורת קערה מדף האורז בזריזות לפני שהוא מתקשה.
- מוציאים את הדף ומגישים בתוכו את הטרטר.
- מקשטים בשומשום שחור ולבן ועירית קצוצה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)