כרובית שלמה קראנצ’ית

אז בין לבין המנות העיקריות והשוות שעל שולחן הפסח, קבלו מנה ראשונה קלה וטעימה שמכינים בצ׳יק צ׳ק! כרובית שלמה בתנור עם מיונז מתובל וקצת קראנץ׳ שקדים
אז בין לבין המנות העיקריות והשוות שעל שולחן הפסח, קבלו מנה ראשונה קלה וטעימה שמכינים בצ׳יק צ׳ק! כרובית שלמה בתנור עם מיונז מתובל וקצת קראנץ׳ שקדים
  • דניאל עמית
  • 46K צפיות
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    539
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 538.6 קק״ל 538.6 קק״ל
    פחמימות 59.7 גרם 59.7 גרם
    שומן 17.3 גרם 17.3 גרם
    נתרן 417.4 מ״ג 417.4 מ״ג
    חלבון 31.1 גרם 31.1 גרם
    סיבים תזונתיים 28.5 גרם 28.5 גרם
    שומן רווי 2.3 גרם 2.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 319.1 מ״ג 319.1 מ״ג
    ברזל 5.7 מ״ג 5.7 מ״ג
    אשלגן 3591.8 מ״ג 3591.8 מ״ג
    אבץ 4.1 מ״ג 4.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    539
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 538.6 קק״ל 538.6 קק״ל
    פחמימות 59.7 גרם 59.7 גרם
    שומן 17.3 גרם 17.3 גרם
    נתרן 417.4 מ״ג 417.4 מ״ג
    חלבון 31.1 גרם 31.1 גרם
    סיבים תזונתיים 28.5 גרם 28.5 גרם
    שומן רווי 2.3 גרם 2.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 319.1 מ״ג 319.1 מ״ג
    ברזל 5.7 מ״ג 5.7 מ״ג
    אשלגן 3591.8 מ״ג 3591.8 מ״ג
    אבץ 4.1 מ״ג 4.1 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב

ציפוי כשר לפסח

ציפוי לשאר ימות השנה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. מבשלים את הכרובית בסיר עם מים ומלח עד שהיא מתרככת, במשך 6 דקות בערך. חשוב לא לבשל את הכרובית לגמרי כי היא תיכנס גם לתנור.
  3. מערבבים את חומרי הרוטב ומורחים על הכרובית.
  4. מערבבים את השקדים הטחונים והפפריקה ומצפים את הכרובית. אפשר גם לצפות בפירורי לחם במקום.
  5. מכניסים לאפייה בתנור למשך 10-15 דקות, עד שהכרובית משחימה.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody