טבית עוף

הארוחה בסיר אחד הכי טעימה שיש - טבית עוף שמכינים בחצי שעת עבודה ואז מחכים עוד כמה שעות עד שהקסם קורה - ביס חלומי!
הארוחה בסיר אחד הכי טעימה שיש - טבית עוף שמכינים בחצי שעת עבודה ואז מחכים עוד כמה שעות עד שהקסם קורה - ביס חלומי!
  • דניאל עמית
  • 18K צפיות
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 13 שעות
  • קלוריות
    672
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 672.1 קק״ל 3360.4 קק״ל
    פחמימות 63.9 גרם 319.7 גרם
    שומן 16.0 גרם 79.8 גרם
    נתרן 2259.2 מ״ג 11295.9 מ״ג
    חלבון 66.7 גרם 333.6 גרם
    סיבים תזונתיים 2.4 גרם 12.0 גרם
    שומן רווי 4.2 גרם 21.2 גרם
    כולסטרול 445.7 מ״ג 2228.5 מ״ג
    סידן 126.9 מ״ג 634.3 מ״ג
    ברזל 4.1 מ״ג 20.6 מ״ג
    אשלגן 844.7 מ״ג 4223.6 מ״ג
    אבץ 6.9 מ״ג 34.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 13 שעות
  • קלוריות
    672
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 672.1 קק״ל 3360.4 קק״ל
    פחמימות 63.9 גרם 319.7 גרם
    שומן 16.0 גרם 79.8 גרם
    נתרן 2259.2 מ״ג 11295.9 מ״ג
    חלבון 66.7 גרם 333.6 גרם
    סיבים תזונתיים 2.4 גרם 12.0 גרם
    שומן רווי 4.2 גרם 21.2 גרם
    כולסטרול 445.7 מ״ג 2228.5 מ״ג
    סידן 126.9 מ״ג 634.3 מ״ג
    ברזל 4.1 מ״ג 20.6 מ״ג
    אשלגן 844.7 מ״ג 4223.6 מ״ג
    אבץ 6.9 מ״ג 34.5 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מבשלים את הביצים ושומרים אותן בצד.
  2. מטגנים את הבצל עד לשקיפות ומוסיפים כף גדושה פפריקה, כפית מלח, כפית בהרט, כפית פלפל שחור ומערבבים.
  3. מוסיפים את העוף והעצמות ומטגנים מכל הכיוונים. מוסיפים חצי כוס מים רותחים ומבשלים רבע שעה עם מכסה על אש קטנה.
  4. מוסיפים 3.5 כוסות מים רותחים, את האורז ו-2 כפיות מלח ומביאים לרתיחה.
  5. מורידים את האש ומבשלים עד שהמים נספגים באורז, בערך רבע שעה.
  6. מוסיפים את הביצים הקשות (עם הקליפה) לסיר. מכניסים את הסיר לתנור למשך 20 שעות על 100 מעלות (או על פלטה ל-12 שעות).
  7. מומלץ להגיש עם ביצת עין. בתיאבון
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (6)

    Avatar

      Avatar
      עמית

      אורז לבן רגיל? או סוג ספציפי?

        דניאל עמית
        דניאל עמית

        אורז לבן רגיל יעשה את העבודה מצוין

      Avatar
      מוריה קארו

      היי, אני לא אוהבת מח עצם. כדאי להוסיף משהו אחר או מספיק העוף?

        דניאל עמית
        דניאל עמית

        מספיק העוף

      Avatar
      מירי שמואל

      לא מסתדר להכניס לתנור ל20 שעות ללא תוספת מים כשרוב המים נספגו כבר באורז על הכיריים..

        דניאל עמית
        דניאל עמית

        היי מירי, לא, אין צורך בעוד מים

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות