-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 99.9 קק״ל 399.5 קק״לפחמימות 10.8 גרם 43.0 גרםשומן 4.5 גרם 17.9 גרםנתרן 258.2 מ״ג 1032.9 מ״גחלבון 4.9 גרם 19.6 גרםסיבים תזונתיים 2.3 גרם 9.3 גרםשומן רווי 0.9 גרם 3.5 גרםכולסטרול 3.4 מ״ג 13.5 מ״גסידן 105.9 מ״ג 423.5 מ״גברזל 1.1 מ״ג 4.4 מ״גאשלגן 492.4 מ״ג 1969.6 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 2.5 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 10 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות100
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 99.9 קק״ל 399.5 קק״לפחמימות 10.8 גרם 43.0 גרםשומן 4.5 גרם 17.9 גרםנתרן 258.2 מ״ג 1032.9 מ״גחלבון 4.9 גרם 19.6 גרםסיבים תזונתיים 2.3 גרם 9.3 גרםשומן רווי 0.9 גרם 3.5 גרםכולסטרול 3.4 מ״ג 13.5 מ״גסידן 105.9 מ״ג 423.5 מ״גברזל 1.1 מ״ג 4.4 מ״גאשלגן 492.4 מ״ג 1969.6 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 2.5 מ״גסגור
מרכיבים 7 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 100 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
5 קישואים בינוניים
קישוט
-
1 חופן פקאנים מסוכרים
-
1 חופן פלפל צ’ילי אדוםפרוס
אופן הכנה
- מכניסים את הזוקיני למעבד המזון עם אביזר מותאם וחותכים אותו לקוביות.
- מכינים את הרוטב: מערבבים את היוגורט, הנענע, השום והמלח בקערה.
- מערבבים את הרוטב עם הזוקיני.
- מקשטים בפקאן מסוכר וצ’ילי אדום.
אופן הכנה
- מכניסים את הזוקיני למעבד המזון עם אביזר מותאם וחותכים אותו לקוביות.
- מכינים את הרוטב: מערבבים את היוגורט, הנענע, השום והמלח בקערה.
- מערבבים את הרוטב עם הזוקיני.
- מקשטים בפקאן מסוכר וצ’ילי אדום.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)