רקע בוש

מרק קרם עגבניות ועדשים אדומות

המרק המושלם: מרק קרם עגבניות עשיר עם עדשים אדומות וירקות, שאפשר להגיש בגרסת פרווה או חלבית, לבחירתכם
המרק המושלם: מרק קרם עגבניות עשיר עם עדשים אדומות וירקות, שאפשר להגיש בגרסת פרווה או חלבית, לבחירתכם
  • דניאל עמית
  • 7K צפיות
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-55 דק׳
  • קלוריות
    278
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 278.2 קק״ל 2225.3 קק״ל
    פחמימות 44.9 גרם 359.4 גרם
    שומן 5.8 גרם 46.8 גרם
    נתרן 1045.4 מ״ג 8363.4 מ״ג
    חלבון 14.8 גרם 118.6 גרם
    סיבים תזונתיים 8.0 גרם 64.2 גרם
    שומן רווי 0.6 גרם 5.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 53.0 מ״ג 424.4 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 11.8 מ״ג
    אשלגן 427.9 מ״ג 3423.2 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-55 דק׳
  • קלוריות
    278
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 278.2 קק״ל 2225.3 קק״ל
    פחמימות 44.9 גרם 359.4 גרם
    שומן 5.8 גרם 46.8 גרם
    נתרן 1045.4 מ״ג 8363.4 מ״ג
    חלבון 14.8 גרם 118.6 גרם
    סיבים תזונתיים 8.0 גרם 64.2 גרם
    שומן רווי 0.6 גרם 5.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 53.0 מ״ג 424.4 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 11.8 מ״ג
    אשלגן 427.9 מ״ג 3423.2 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.8 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה טבעונית/פרווה

הגשה חלבית


אופן הכנה

  1. מחממים בסיר שמן זית, מוסיפים את הבצל, הגזר והסלרי ומטגנים במשך כ-5 דקות, מוסיפים את השום ומטגנים עוד חצי דקה. מערבבים, מוסיפים את העדשים, רסק העגבניות, קוביות העגבניות, מים ותבלינים ומערבבים. מביאים לרתיחה, מנמיכים מעט את הלהבה ומבשלים במשך כ-45 דקות, או עד שהעדשים רכות.
  2. עם בלנדר מוט וואקום טוחנים את המרק בסיר לתערובת חלקה ואחידה. במידה והמרק סמיך מדי, ניתן להוסיף מעט מים רותחים. טועמים ומתקנים תיבול.
  3. בשלב זה ניתן להעביר את המרק לערכת האחסון בוואקום, המוציאה את האוויר, לשמירת טריותו של המזון במקרר.
  4. הגשה: מזלפים מעט שמן זית מעל, מפזרים שקדים ומגישים עם 2-3 עלי נענע.
מרק עגבניות 2
מרק עגבניות ועדשים אדומות מושלם! צילום: נמרוד גנישר, סטיילינג: נעמה רן

    הערות

    • הידעתם? את המרק ניתן להפוך לגספצ'ו מרענן ולאכול גם קר, בימי הקיץ החמים
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות