קרמשניט קונוס עם טריק
קרמשניט עם טריק - כדי ליצור את הצורה של הקונוס נשתמש בנייר אפייה מגולגל, אחרי האפייה נמלא את הקונוס במלית קרמית עשירה וטעימה בטירוף. חג שמח!
קרמשניט עם טריק - כדי ליצור את הצורה של הקונוס נשתמש בנייר אפייה מגולגל, אחרי האפייה נמלא את הקונוס במלית קרמית עשירה וטעימה בטירוף. חג שמח!
- דניאל עמית
- 18K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 105.2 קק״ל 1578.3 קק״לפחמימות 2.1 גרם 31.3 גרםשומן 9.5 גרם 143.0 גרםנתרן 18.8 מ״ג 281.9 מ״גחלבון 1.1 גרם 16.3 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 5.8 גרם 87.4 גרםכולסטרול 27.6 מ״ג 414.7 מ״גסידן 28.1 מ״ג 421.5 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 35.5 מ״ג 532.8 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 1.5 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-5 דק׳
-
קלוריות105
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 105.2 קק״ל 1578.3 קק״לפחמימות 2.1 גרם 31.3 גרםשומן 9.5 גרם 143.0 גרםנתרן 18.8 מ״ג 281.9 מ״גחלבון 1.1 גרם 16.3 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 5.8 גרם 87.4 גרםכולסטרול 27.6 מ״ג 414.7 מ״גסידן 28.1 מ״ג 421.5 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 35.5 מ״ג 532.8 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 1.5 מ״גסגור
מרכיבים 6 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-5 דק׳ | קלוריות 105 | כמות מנות 15 |
---|
מצרכים
מצרכים
קרם
-
1 חבילה אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
3/4 כוס חלב 3%
-
1 מיכל שמנת מתוקה 38%
הגשה
-
2 כפות אבקת סוכר
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מכינים את הקונוסים: פורסים עלה פילו ל-3 חלקים שווים, מזלפים עליו חמאה, מניחים עליו דף פילו נוסף, מזלפים חמאה ומקפלים למשולש. חוצים את המשולש לחצי כך שמתקבל קונוס.
- אל תוך הקונוס מכניסים כדור נייר אפייה קטן על מנת שצורת הקונוס תישמר באפייה.
- מסדרים את כל הקונוסים על תבנית עם נייר אפייה, משמנים שוב עם קצת חמאה ומכניסים לתנור עד קבלת צבע זהוב - במשך 20 דקות.
- בינתיים מכינים את הקרם: מקציפים במיקסר את פודינג הוניל ביחד עם החלב והשמנת המתוקה עד שמתקבל מרקם אחיד ואוורירי.
- מניחים את הקונסים להתקרר ומסירים את כדורי נייר האפייה.
- מזלפים את הקרם לתוך הקונוסים, מפזרים אבקת סוכר ובתיאבון.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מכינים את הקונוסים: פורסים עלה פילו ל-3 חלקים שווים, מזלפים עליו חמאה, מניחים עליו דף פילו נוסף, מזלפים חמאה ומקפלים למשולש. חוצים את המשולש לחצי כך שמתקבל קונוס.
- אל תוך הקונוס מכניסים כדור נייר אפייה קטן על מנת שצורת הקונוס תישמר באפייה.
- מסדרים את כל הקונוסים על תבנית עם נייר אפייה, משמנים שוב עם קצת חמאה ומכניסים לתנור עד קבלת צבע זהוב - במשך 20 דקות.
- בינתיים מכינים את הקרם: מקציפים במיקסר את פודינג הוניל ביחד עם החלב והשמנת המתוקה עד שמתקבל מרקם אחיד ואוורירי.
- מניחים את הקונסים להתקרר ומסירים את כדורי נייר האפייה.
- מזלפים את הקרם לתוך הקונוסים, מפזרים אבקת סוכר ובתיאבון.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (2)
האם חייב לאכול את זה מיד? אם מחכים כמה שעות הקרם בפנים יהפוך את זה למרקם רך במקום קריספי?
עדיף להרכיב בסמוך לארוחה, גם אם מכינים את הקרם והמאפה מראש