קציצות דגים

אמא של האקס המרוקאי שלי היתה מכינה לשבת תבשילים שהיה אפשר להתעלף רק מהריח המשגע שלהם. אני עידכנתי אחד מהם והכנתי סיר של קציצות דגים עסיסיות ברוטב פיקנטי
אמא של האקס המרוקאי שלי היתה מכינה לשבת תבשילים שהיה אפשר להתעלף רק מהריח המשגע שלהם. אני עידכנתי אחד מהם והכנתי סיר של קציצות דגים עסיסיות ברוטב פיקנטי
  • דניאל עמית
  • 16K צפיות
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    151
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 151.1 קק״ל 3022.9 קק״ל
    פחמימות 16.1 גרם 322.4 גרם
    שומן 5.1 גרם 101.9 גרם
    נתרן 267.6 מ״ג 5351.6 מ״ג
    חלבון 9.1 גרם 182.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 24.9 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 13.4 גרם
    כולסטרול 28.2 מ״ג 563.2 מ״ג
    סידן 41.6 מ״ג 833.0 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 26.1 מ״ג
    אשלגן 188.0 מ״ג 3759.3 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 10.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    151
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 151.1 קק״ל 3022.9 קק״ל
    פחמימות 16.1 גרם 322.4 גרם
    שומן 5.1 גרם 101.9 גרם
    נתרן 267.6 מ״ג 5351.6 מ״ג
    חלבון 9.1 גרם 182.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 24.9 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 13.4 גרם
    כולסטרול 28.2 מ״ג 563.2 מ״ג
    סידן 41.6 מ״ג 833.0 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 26.1 מ״ג
    אשלגן 188.0 מ״ג 3759.3 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 10.7 מ״ג
    סגור
ארוחה חגיגית
דניאל עמית
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

לרוטב

לקציצות

להגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את הרוטב: מחממים את השמן במחבת ומוסיפים את הגמבה, שיני השום, פלפל צ’ילי אדום ועגבנייה. מבשלים עד ריכוך תוך כדי ערבוב מדי פעם.
  2. מוסיפים את הרוטב המוכן, את המים, פרוסות הלימון והכוסברה. מביאים לרתיחה וכשרותח מנמיכים את הלהבה לחלשה.
  3. מכינים את הקציצות: מערבבים בקערה את הדג, פירורי הלחם, הביצה, המלח, הפלפל והכוסברה. יוצרים קציצות מהתערובת.
  4. מחממים שמן במחבת ומטגנים את הקציצות משני הצדדים עד הזהבה.
  5. מוסיפים את הקציצות המטוגנות לסיר הרוטב, מכסים ומבשלים על אש נמוכה כחצי שעה.
  6. מגישים עם חלה טרייה ומתענגים.

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody