רקע בוש

עוגיות גבינה ופסטו

עוגיות גבינה ופסטו קלות להכנה, פריכות והכי טעימות שיש. מתכון ממכר שאי אפשר להפסיק לאכול
עוגיות גבינה ופסטו קלות להכנה, פריכות והכי טעימות שיש. מתכון ממכר שאי אפשר להפסיק לאכול
  • דניאל עמית
  • 7K צפיות
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    60
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 59.9 קק״ל 2995.0 קק״ל
    פחמימות 4.6 גרם 229.0 גרם
    שומן 4.0 גרם 201.9 גרם
    נתרן 178.2 מ״ג 8912.2 מ״ג
    חלבון 1.3 גרם 66.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 10.0 גרם
    שומן רווי 2.4 גרם 118.5 גרם
    כולסטרול 9.8 מ״ג 491.0 מ״ג
    סידן 18.3 מ״ג 914.5 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 4.2 מ״ג
    אשלגן 8.9 מ״ג 444.3 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 5.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    60
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 59.9 קק״ל 2995.0 קק״ל
    פחמימות 4.6 גרם 229.0 גרם
    שומן 4.0 גרם 201.9 גרם
    נתרן 178.2 מ״ג 8912.2 מ״ג
    חלבון 1.3 גרם 66.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 10.0 גרם
    שומן רווי 2.4 גרם 118.5 גרם
    כולסטרול 9.8 מ״ג 491.0 מ״ג
    סידן 18.3 מ״ג 914.5 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 4.2 מ״ג
    אשלגן 8.9 מ״ג 444.3 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 5.0 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. שמים את כל המצרכים בקערת המיקסר ולשים בעזרת וו גיטרה עד לקבל בצק אחיד.
  2. מעבירים את הבצק באביזר להכנת העוגיות שמתחבר למיקסר ויוצרים עוגיות בצורה שתבחרו (אם אין לכם את המיקסר תוכלו לעשות כל צורה אחרת שבא לכם לעוגיות).
  3. מניחים את העוגיות על נייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 170 מעלות למשך 15 דקות או עד שהעוגיות מקבלות צבע.

*ניתן להגיש עם גבינה לבנה וירקות

עוגיות גבינה ופסטו
עוגיות גבינה ופסטו. צילום: דניאל עמית
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (6)

    Avatar

      Avatar
      hadas troim

      האם אפשר להשתמש בקמח מלא/קמח כוסמין 80%?

        דניאל עמית
        דניאל עמית

        כן, אין בעיה

      Avatar
      מיכל פרננדס

      אם הבצק לא צריך לעבור התפחה,אז לשם מה השמרים?כי בלי השמרים…. זהו בצק פריך

        דניאל עמית
        דניאל עמית

        היי מיכל, נכון, אפשר לוותר, ככה אני עושה

      Avatar
      אתי

      עוגיות אליפות, האם הבצק צריך לעבור תפיחה? תודה

        דניאל עמית
        דניאל עמית

        היי אתי, לא, אין צורך בהתפחה, תודה רבה!

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody