קאסדיה גבינות עם חביתה ופטריות
קאסדיה ממולאת גבינות, חביתה ופטריות שמכינים בעשר דקות ובקלילות. אחלה ארוחת ערב, בוקר או סתם למאנצ'יס מטורף בכל שעה. פשוט ומושלם
קאסדיה ממולאת גבינות, חביתה ופטריות שמכינים בעשר דקות ובקלילות. אחלה ארוחת ערב, בוקר או סתם למאנצ'יס מטורף בכל שעה. פשוט ומושלם
- דניאל עמית
- 16K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 117.7 קק״ל 470.8 קק״לפחמימות 0.9 גרם 3.6 גרםשומן 10.0 גרם 39.8 גרםנתרן 125.1 מ״ג 500.4 מ״גחלבון 6.2 גרם 24.6 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.6 גרםשומן רווי 2.0 גרם 8.1 גרםכולסטרול 189.9 מ״ג 759.6 מ״גסידן 23.4 מ״ג 93.6 מ״גברזל 0.8 מ״ג 3.2 מ״גאשלגן 56.7 מ״ג 226.8 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 2.4 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 5 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות118
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 117.7 קק״ל 470.8 קק״לפחמימות 0.9 גרם 3.6 גרםשומן 10.0 גרם 39.8 גרםנתרן 125.1 מ״ג 500.4 מ״גחלבון 6.2 גרם 24.6 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.6 גרםשומן רווי 2.0 גרם 8.1 גרםכולסטרול 189.9 מ״ג 759.6 מ״גסידן 23.4 מ״ג 93.6 מ״גברזל 0.8 מ״ג 3.2 מ״גאשלגן 56.7 מ״ג 226.8 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 2.4 מ״גסגור
מרכיבים 5 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 118 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 טורטיות גדולות גדולות
-
2 כפות שמן קנולה
-
3 ביצים Mטרופות
-
1 חופן גבינת מוצרלהמגוררת או איזה גבינות שאוהבים
-
1 חופן פטריות שמפיניוןפרוסות
אופן הכנה
- משמנים את המחבת ומניחים את הטורטייה על המחבת עם להבה נמוכה-בינונית.
- מוזגים את הביצים על הטורטייה, מוסיפים את הגבינות והפטריות ומכסים בעוד טורטייה.
- מורחים מעט שמן על הטורטייה העליונה, כשהטורטייה התחתונה שחומה ויפה (לא שרופה) הופכים את הטורטיות ומבשלים עד שגם השנייה מקבלת צבע זהוב-שחום ויפה (הזהרו לא לשרוף).
- חותכים בעזרת גלגלת של פיצה לשמונה משולשים ומגישים.
אופן הכנה
- משמנים את המחבת ומניחים את הטורטייה על המחבת עם להבה נמוכה-בינונית.
- מוזגים את הביצים על הטורטייה, מוסיפים את הגבינות והפטריות ומכסים בעוד טורטייה.
- מורחים מעט שמן על הטורטייה העליונה, כשהטורטייה התחתונה שחומה ויפה (לא שרופה) הופכים את הטורטיות ומבשלים עד שגם השנייה מקבלת צבע זהוב-שחום ויפה (הזהרו לא לשרוף).
- חותכים בעזרת גלגלת של פיצה לשמונה משולשים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)