-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 112.1 קק״ל 1344.9 קק״לפחמימות 1.1 גרם 13.2 גרםשומן 10.2 גרם 122.5 גרםנתרן 475.8 מ״ג 5709.6 מ״גחלבון 8.0 גרם 96.2 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 3.1 גרםשומן רווי 1.2 גרם 14.5 גרםכולסטרול 50.7 מ״ג 608.2 מ״גסידן 12.7 מ״ג 152.1 מ״גברזל 0.4 מ״ג 5.4 מ״גאשלגן 1162.0 מ״ג 13943.4 מ״גאבץ 3.4 מ״ג 40.9 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 15 דק׳כולל 55 דק׳
-
קלוריות112
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 112.1 קק״ל 1344.9 קק״לפחמימות 1.1 גרם 13.2 גרםשומן 10.2 גרם 122.5 גרםנתרן 475.8 מ״ג 5709.6 מ״גחלבון 8.0 גרם 96.2 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 3.1 גרםשומן רווי 1.2 גרם 14.5 גרםכולסטרול 50.7 מ״ג 608.2 מ״גסידן 12.7 מ״ג 152.1 מ״גברזל 0.4 מ״ג 5.4 מ״גאשלגן 1162.0 מ״ג 13943.4 מ״גאבץ 3.4 מ״ג 40.9 מ״גסגור
מרכיבים 15 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 55 דק׳ | קלוריות 112 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
לקבב דג
-
500 גרם דג דניסלברק, ברמונדי או מוסר ים
-
1 ביצה M
-
1 כוס כוסברהקצוצה או פטרוזיליה
-
1 גרידת לימון בינוני
-
1 שן שוםכתושה
-
2 כפות שמן זית
-
1 פלפל צ’ילי ירוק קטן
-
1 בצל קטןקצוץ דק
-
1 כפית שטוחה מלח דק
-
או שמן זית לטיגון - מעט
אופן הכנה
- מכינים את הקציצות: בקערה גדולה מערבבים יחד את הדג, הביצה, הכוסברה (או הפטרוזיליה), גרידת הלימון, השום, שמן הזית, הפלפל החריף, הבצל והמלח עד שמתקבלת תערובת אחידה.
- מכסים את התערובת ומכניסים למקרר לחצי שעה.
- אחרי חצי שעה יוצרים קציצות בגודל שאוהבים.
- מחממים מחבת עם קצת שמן ומטגנים את הקציצות משני הצדדים עד הזהבה.
- מכינים את הרוטב: מערבבים בקערית את היוגורט עם הנענע, המלח, שמן הזית, גרידת הלימון ומיץ הלימון. טועמים, מתקנים תיבול ומגישים עם הקבב דג.
אופן הכנה
- מכינים את הקציצות: בקערה גדולה מערבבים יחד את הדג, הביצה, הכוסברה (או הפטרוזיליה), גרידת הלימון, השום, שמן הזית, הפלפל החריף, הבצל והמלח עד שמתקבלת תערובת אחידה.
- מכסים את התערובת ומכניסים למקרר לחצי שעה.
- אחרי חצי שעה יוצרים קציצות בגודל שאוהבים.
- מחממים מחבת עם קצת שמן ומטגנים את הקציצות משני הצדדים עד הזהבה.
- מכינים את הרוטב: מערבבים בקערית את היוגורט עם הנענע, המלח, שמן הזית, גרידת הלימון ומיץ הלימון. טועמים, מתקנים תיבול ומגישים עם הקבב דג.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (3)
יצא עסיסי וטעים .. מנה מושלמת
יעבוד גם בלי ביצה?
היי לילך, הביצה נחוצה לחיבור ואיחוד בין כל המרכיבים