קבב דג ים עם יוגורט ונענע

מנה מאד קלילה ומרעננת שגם קל ומהיר להכין. קבבוני דג ים טרי עם המון טעמים ים תיכוניים המוגש לצד רוטב יוגורט, נענע ולימון מרענן
מנה מאד קלילה ומרעננת שגם קל ומהיר להכין. קבבוני דג ים טרי עם המון טעמים ים תיכוניים המוגש לצד רוטב יוגורט, נענע ולימון מרענן
  • דניאל עמית
  • 39K צפיות
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    112
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 112.1 קק״ל 1344.9 קק״ל
    פחמימות 1.1 גרם 13.2 גרם
    שומן 10.2 גרם 122.5 גרם
    נתרן 475.8 מ״ג 5709.6 מ״ג
    חלבון 8.0 גרם 96.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 3.1 גרם
    שומן רווי 1.2 גרם 14.5 גרם
    כולסטרול 50.7 מ״ג 608.2 מ״ג
    סידן 12.7 מ״ג 152.1 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 5.4 מ״ג
    אשלגן 1162.0 מ״ג 13943.4 מ״ג
    אבץ 3.4 מ״ג 40.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    112
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 112.1 קק״ל 1344.9 קק״ל
    פחמימות 1.1 גרם 13.2 גרם
    שומן 10.2 גרם 122.5 גרם
    נתרן 475.8 מ״ג 5709.6 מ״ג
    חלבון 8.0 גרם 96.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 3.1 גרם
    שומן רווי 1.2 גרם 14.5 גרם
    כולסטרול 50.7 מ״ג 608.2 מ״ג
    סידן 12.7 מ״ג 152.1 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 5.4 מ״ג
    אשלגן 1162.0 מ״ג 13943.4 מ״ג
    אבץ 3.4 מ״ג 40.9 מ״ג
    סגור
אוכל שילדים אוהבים
דניאל עמית
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

לקבב דג

לרוטב היוגורט


אופן הכנה

  1. מכינים את הקציצות: בקערה גדולה מערבבים יחד את הדג, הביצה, הכוסברה (או הפטרוזיליה), גרידת הלימון, השום, שמן הזית, הפלפל החריף, הבצל והמלח עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  2. מכסים את התערובת ומכניסים למקרר לחצי שעה.
  3. אחרי חצי שעה יוצרים קציצות בגודל שאוהבים.
  4. מחממים מחבת עם קצת שמן ומטגנים את הקציצות משני הצדדים עד הזהבה.
  5. מכינים את הרוטב: מערבבים בקערית את היוגורט עם הנענע, המלח, שמן הזית, גרידת הלימון ומיץ הלימון. טועמים, מתקנים תיבול ומגישים עם הקבב דג.

    קבב-דג-ים. צילום: ספיר קוסה
    קבב מדג ים יפה ומושלם. צילום: ספיר קוסה


    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (3)

    Avatar

      Avatar
      Maya Shamir

      יצא עסיסי וטעים .. מנה מושלמת

        Avatar
        Lilach

        יעבוד גם בלי ביצה?

        דניאל עמית
        דניאל עמית

        היי לילך, הביצה נחוצה לחיבור ואיחוד בין כל המרכיבים

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody