-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 308.5 קק״ל 1234.1 קק״לפחמימות 32.0 גרם 127.9 גרםשומן 14.2 גרם 56.6 גרםנתרן 350.7 מ״ג 1402.8 מ״גחלבון 13.7 גרם 55.0 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 5.7 גרםשומן רווי 8.5 גרם 33.9 גרםכולסטרול 40.7 מ״ג 162.8 מ״גסידן 294.2 מ״ג 1176.8 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 6.4 מ״ג 25.5 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 20 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות309
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 308.5 קק״ל 1234.1 קק״לפחמימות 32.0 גרם 127.9 גרםשומן 14.2 גרם 56.6 גרםנתרן 350.7 מ״ג 1402.8 מ״גחלבון 13.7 גרם 55.0 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 5.7 גרםשומן רווי 8.5 גרם 33.9 גרםכולסטרול 40.7 מ״ג 162.8 מ״גסידן 294.2 מ״ג 1176.8 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 6.4 מ״ג 25.5 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
מרכיבים 11 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 309 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
פסטה
-
3/4 חבילה פסטה ספגטי
תערובת גבינות
-
1חבילה או 250 גרם גבינת ריקוטה 5%או ריקוטה פרסקה
-
50 גרם גראנה פדנומגוררת
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט אגוז מוסקטמגורר
-
1/2 כפית קליפת לימוןמגוררת
-
1 כף מיץ לימון
הגשה
-
50 גרם גראנה פדנומגוררת
-
1/2 כפית שבבי צ’ילי יבש
אופן הכנה
1. מכינים את הפסטה על פי הוראות היצרן, מסננים (שומרים שלושת רבעי כוס מי פסטה) ושומרים בצד.
2. מערבבים את כל מרכיבי תערובת הגבינות בקערה.
3. ממיסים את החמאה במחבת, מוסיפים את עלי התרד, מערבבים ומוסיפים את הפסטה.
4. מוסיפים את תערובת הגבינות לפסטה ואת שלושת רבעי כוס מי הפסטה ששמרנו. מערבבים היטב ומגישים עם הרבה גרנה פדנו ושבבי צ’ילי גרוס. בתיאבון!
אופן הכנה
1. מכינים את הפסטה על פי הוראות היצרן, מסננים (שומרים שלושת רבעי כוס מי פסטה) ושומרים בצד.
2. מערבבים את כל מרכיבי תערובת הגבינות בקערה.
3. ממיסים את החמאה במחבת, מוסיפים את עלי התרד, מערבבים ומוסיפים את הפסטה.
4. מוסיפים את תערובת הגבינות לפסטה ואת שלושת רבעי כוס מי הפסטה ששמרנו. מערבבים היטב ומגישים עם הרבה גרנה פדנו ושבבי צ’ילי גרוס. בתיאבון!
תגובות (0)