בורקס גבינות

בורקסים ביתיים במילוי גבינות שמכינים בצ'יק והם הכי מתפצחים בעולם! אני מבטיחה לכם שהבורקסים האלו יהפכו ללהיט אצלכם בבית לא רק בשבועות
בורקסים ביתיים במילוי גבינות שמכינים בצ'יק והם הכי מתפצחים בעולם! אני מבטיחה לכם שהבורקסים האלו יהפכו ללהיט אצלכם בבית לא רק בשבועות
  • דניאל עמית
  • 10K צפיות
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    37
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 37.4 קק״ל 936.1 קק״ל
    פחמימות 0.6 גרם 14.2 גרם
    שומן 2.5 גרם 61.4 גרם
    נתרן 87.6 מ״ג 2188.8 מ״ג
    חלבון 3.3 גרם 81.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 35.4 גרם
    כולסטרול 28.3 מ״ג 706.3 מ״ג
    סידן 53.9 מ״ג 1346.7 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 2.1 מ״ג
    אשלגן 19.1 מ״ג 478.4 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 6.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    37
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 37.4 קק״ל 936.1 קק״ל
    פחמימות 0.6 גרם 14.2 גרם
    שומן 2.5 גרם 61.4 גרם
    נתרן 87.6 מ״ג 2188.8 מ״ג
    חלבון 3.3 גרם 81.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 35.4 גרם
    כולסטרול 28.3 מ״ג 706.3 מ״ג
    סידן 53.9 מ״ג 1346.7 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 2.1 מ״ג
    אשלגן 19.1 מ״ג 478.4 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 6.9 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

לציפוי


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה.
  2. מערבבים היטב בקערה את כל הגבינות עם החלמונים, המלח, הפלפל והזעתר.
  3. חותכים את בצק העלים לריבועים באיזה גודל שאוהבים (7X7 זה סבבה).
  4. מניחים במרכז כל ריבוע בערך כף גדושה מתערובת הגבינות וסוגרים את הריבוע למשולש. מהדקים היטב את השוליים כדי שלא ייפתחו באפייה.
  5. מניחים על תבנית האפייה את הבורקסים, צובעים בביצה טרופה ומפזרים שומשום מעל.
  6. מכניסים לתנור ואופים כ-20 דקות עד הזהבה יפה.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody