-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3826.4 קק״ל 3826.4 קק״לפחמימות 360.9 גרם 360.9 גרםשומן 235.9 גרם 235.9 גרםנתרן 1030.4 מ״ג 1030.4 מ״גחלבון 69.7 גרם 69.7 גרםסיבים תזונתיים 29.3 גרם 29.3 גרםשומן רווי 137.8 גרם 137.8 גרםכולסטרול 1805.5 מ״ג 1805.5 מ״גסידן 437.4 מ״ג 437.4 מ״גברזל 27.3 מ״ג 27.3 מ״גאשלגן 2596.2 מ״ג 2596.2 מ״גאבץ 13.4 מ״ג 13.4 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 20 דק׳כולל 5 שעות ו-10 דק׳
-
קלוריות3826
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3826.4 קק״ל 3826.4 קק״לפחמימות 360.9 גרם 360.9 גרםשומן 235.9 גרם 235.9 גרםנתרן 1030.4 מ״ג 1030.4 מ״גחלבון 69.7 גרם 69.7 גרםסיבים תזונתיים 29.3 גרם 29.3 גרםשומן רווי 137.8 גרם 137.8 גרםכולסטרול 1805.5 מ״ג 1805.5 מ״גסידן 437.4 מ״ג 437.4 מ״גברזל 27.3 מ״ג 27.3 מ״גאשלגן 2596.2 מ״ג 2596.2 מ״גאבץ 13.4 מ״ג 13.4 מ״גסגור
מרכיבים 6 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 5 שעות ו-10 דק׳ | קלוריות 3826 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
- מקציפים את הביצים ומוסיפים אליהן בהדרגה את הסוכר עד לקבלת קצף יציב ובהיר.
- ממיסים את החמאה עם השוקולד המריר במיקרוגל ולאחר מכן מוסיפים אליה את הקקאו.
- מאחדים בין הבלילות - שופכים את השוקולד בהדרגה לקערת הביצים והסוכר.
- מקפלים בעדינות כדי לא להוציא את האוויר עד שנהיה צבע אחיד שוקולדי.
- שופכים את הבלילה לתבנית משומנת ומכניסים לאפייה בתנור למשך 45-50 דקות עד שהעוגה קצת נסדקת.
- מצננים בטמפרטורת החדר ומכניסים למקרר ל-4 שעות לפחות.
- מפזרים אבקת סוכר ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
- מקציפים את הביצים ומוסיפים אליהן בהדרגה את הסוכר עד לקבלת קצף יציב ובהיר.
- ממיסים את החמאה עם השוקולד המריר במיקרוגל ולאחר מכן מוסיפים אליה את הקקאו.
- מאחדים בין הבלילות - שופכים את השוקולד בהדרגה לקערת הביצים והסוכר.
- מקפלים בעדינות כדי לא להוציא את האוויר עד שנהיה צבע אחיד שוקולדי.
- שופכים את הבלילה לתבנית משומנת ומכניסים לאפייה בתנור למשך 45-50 דקות עד שהעוגה קצת נסדקת.
- מצננים בטמפרטורת החדר ומכניסים למקרר ל-4 שעות לפחות.
- מפזרים אבקת סוכר ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (46)
הי!אפשר לשים משהו אחר במקום חמאה?
הי. אפשר להשתמש בתחליפים כמו מרגרינה ונטורינה, או להחליף בשמן (רק 85% מכמות החמאה)