לביבות תפוחי אדמה ובטטה במילוי צ’דר

לביבות תפוחי אדמה ממולאות בגבינה, עונג שאי אפשר להסביר במילים. כל מה שצריך זה להכין פירה, למלא אותו בחתכת גבינה ולטגן מעט. המתיחה של הגבינה שווה הכל. לבריאות
לביבות תפוחי אדמה ממולאות בגבינה, עונג שאי אפשר להסביר במילים. כל מה שצריך זה להכין פירה, למלא אותו בחתכת גבינה ולטגן מעט. המתיחה של הגבינה שווה הכל. לבריאות
  • דניאל עמית
  • 4K צפיות
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    100
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 99.7 קק״ל 1495.0 קק״ל
    פחמימות 15.3 גרם 229.2 גרם
    שומן 2.3 גרם 33.8 גרם
    נתרן 292.3 מ״ג 4385.1 מ״ג
    חלבון 3.7 גרם 56.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 10.5 גרם
    שומן רווי 1.1 גרם 16.9 גרם
    כולסטרול 22.0 מ״ג 329.3 מ״ג
    סידן 41.6 מ״ג 623.5 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 4.5 מ״ג
    אשלגן 58.4 מ״ג 875.5 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 5.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    100
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 99.7 קק״ל 1495.0 קק״ל
    פחמימות 15.3 גרם 229.2 גרם
    שומן 2.3 גרם 33.8 גרם
    נתרן 292.3 מ״ג 4385.1 מ״ג
    חלבון 3.7 גרם 56.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 10.5 גרם
    שומן רווי 1.1 גרם 16.9 גרם
    כולסטרול 22.0 מ״ג 329.3 מ״ג
    סידן 41.6 מ״ג 623.5 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 4.5 מ״ג
    אשלגן 58.4 מ״ג 875.5 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 5.4 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

לביבות

טיגון


אופן הכנה

  1. קולפים את תפוחי האדמה והבטטות וחותכים לקוביות. מבשלים במים רותחים עד לריכוך ומסננים.
  2. מועכים את תפוחי האדמה והבטטות ליצירת פירה ומוסיפים את הביצה, הקמח, המלח והפלפל. מערבבים היטב עד לקבלת בצק.
  3. מרטיבים את הידיים, יוצרים כדורים מהתערובת, משטחים, שמים קוביית גבינת צ’דר, סוגרים ויוצרים לביבה.
  4. מצפים את הלביבות בביצה ואז בקמח ומטגנים עד להזהבה משני הצדדים.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות