-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 59.9 קק״ל 2995.0 קק״לפחמימות 4.6 גרם 229.0 גרםשומן 4.0 גרם 201.9 גרםנתרן 178.2 מ״ג 8912.2 מ״גחלבון 1.3 גרם 66.5 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 10.0 גרםשומן רווי 2.4 גרם 118.5 גרםכולסטרול 9.8 מ״ג 491.0 מ״גסידן 18.3 מ״ג 914.5 מ״גברזל 0.1 מ״ג 4.2 מ״גאשלגן 8.9 מ״ג 444.3 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 5.0 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 10 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות60
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 59.9 קק״ל 2995.0 קק״לפחמימות 4.6 גרם 229.0 גרםשומן 4.0 גרם 201.9 גרםנתרן 178.2 מ״ג 8912.2 מ״גחלבון 1.3 גרם 66.5 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 10.0 גרםשומן רווי 2.4 גרם 118.5 גרםכולסטרול 9.8 מ״ג 491.0 מ״גסידן 18.3 מ״ג 914.5 מ״גברזל 0.1 מ״ג 4.2 מ״גאשלגן 8.9 מ״ג 444.3 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 5.0 מ״גסגור
מרכיבים 7 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 60 | כמות מנות 50 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
300 גרם קמח לבן
-
1 כפית שמרים יבשים
-
1 כף מלח דק
-
1 חלבון M
-
200 גרם חמאהבטמפרטורת החדר, חתוכה לקוביות
-
2 כפות ממרח פסטו
-
1 כוס גבינת פרמזןמגוררת
אופן הכנה
- שמים את כל המצרכים בקערת המיקסר ולשים בעזרת וו גיטרה עד לקבל בצק אחיד.
- מעבירים את הבצק באביזר להכנת העוגיות שמתחבר למיקסר ויוצרים עוגיות בצורה שתבחרו (אם אין לכם את המיקסר תוכלו לעשות כל צורה אחרת שבא לכם לעוגיות).
- מניחים את העוגיות על נייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 170 מעלות למשך 15 דקות או עד שהעוגיות מקבלות צבע.
*ניתן להגיש עם גבינה לבנה וירקות
אופן הכנה
- שמים את כל המצרכים בקערת המיקסר ולשים בעזרת וו גיטרה עד לקבל בצק אחיד.
- מעבירים את הבצק באביזר להכנת העוגיות שמתחבר למיקסר ויוצרים עוגיות בצורה שתבחרו (אם אין לכם את המיקסר תוכלו לעשות כל צורה אחרת שבא לכם לעוגיות).
- מניחים את העוגיות על נייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 170 מעלות למשך 15 דקות או עד שהעוגיות מקבלות צבע.
*ניתן להגיש עם גבינה לבנה וירקות
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (6)
האם אפשר להשתמש בקמח מלא/קמח כוסמין 80%?
כן, אין בעיה
אם הבצק לא צריך לעבור התפחה,אז לשם מה השמרים?כי בלי השמרים…. זהו בצק פריך
היי מיכל, נכון, אפשר לוותר, ככה אני עושה
עוגיות אליפות, האם הבצק צריך לעבור תפיחה? תודה
היי אתי, לא, אין צורך בהתפחה, תודה רבה!