מאפה פילו עם גבינות ודבש

מתכון קל למאפה מהיר, טעים ומתפצח של פילו ממולא בתערובת של גבינות המוגש עם נגיעות דבש. מנה מרשימה וטעימה שמתאימה כמעט לכל ארוחה ולא רק בשבועות
מתכון קל למאפה מהיר, טעים ומתפצח של פילו ממולא בתערובת של גבינות המוגש עם נגיעות דבש. מנה מרשימה וטעימה שמתאימה כמעט לכל ארוחה ולא רק בשבועות
  • דניאל עמית
  • 28K צפיות
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    454
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 454.4 קק״ל 3635.0 קק״ל
    פחמימות 25.7 גרם 205.3 גרם
    שומן 33.3 גרם 266.6 גרם
    נתרן 380.1 מ״ג 3040.7 מ״ג
    חלבון 16.0 גרם 127.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 6.0 גרם
    שומן רווי 18.3 גרם 146.1 גרם
    כולסטרול 177.2 מ״ג 1417.4 מ״ג
    סידן 274.8 מ״ג 2198.1 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 10.1 מ״ג
    אשלגן 143.8 מ״ג 1150.4 מ״ג
    אבץ 2.0 מ״ג 15.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    454
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 454.4 קק״ל 3635.0 קק״ל
    פחמימות 25.7 גרם 205.3 גרם
    שומן 33.3 גרם 266.6 גרם
    נתרן 380.1 מ״ג 3040.7 מ״ג
    חלבון 16.0 גרם 127.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 6.0 גרם
    שומן רווי 18.3 גרם 146.1 גרם
    כולסטרול 177.2 מ״ג 1417.4 מ״ג
    סידן 274.8 מ״ג 2198.1 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 10.1 מ״ג
    אשלגן 143.8 מ״ג 1150.4 מ״ג
    אבץ 2.0 מ״ג 15.9 מ״ג
    סגור
אוכל שילדים אוהבים
דניאל עמית
X

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומשמנים בחמאה את תחתית ושולי התבנית.
  2. מניחים על תחתית התבנית ועל השוליים שכבה אחת של עלי פילו, מברישים אותם בחמאה ומניחים מעל שכבה נוספת. מברישים גם אותה בחמאה.
  3. מערבבים בקערה את הגבינות הקשות (בלי הקוטג’).
  4. בקערה נוספת מערבבים את הביצים והשמנת המתוקה.
  5. מפזרים על שכבת הפילו כחופן או יותר מתערובת הגבינות ומפזרים מעל באופן אקראי מגבינת הקוטג’.
  6. מכסים את הגבינות בקרעי עלי פילו כך שיכסו את כל שכבת הגבינות וצובעים שוב בחמאה. מפזרים שוב תערובת גבינות וקוטג’ ומכסים בעלי פילו, צובעים בחמאה.
  7. מוזגים מעל שכבות הפילו והגבינות את תערובת הביצים ומקשטים בשומשום מלמעלה.
  8. מכניסים לתנור ואופים כחצי שעה (עד שמזהיב).
  9. מוציאים מהתנור וממתינים 10-15 דקות עד שהמאפה מתייצב.
  10. חותכים למנות אישיות, מעבירים לצלחות הגשה ומזלפים דבש מלמעלה.

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody