מוקפץ ברוטב קארי ירוק וחלב קוקוס

מנה מהירה ופיקנטית של מוקפץ עם ירקות ועוף ברוטב משגע של קרם קוקוס, קארי ירוק וסויה. את סוג האטריות אפשר לבחור לפי מה שהכי אוהבים. 10 דקות ויש לכם ארוחה שלמה
מנה מהירה ופיקנטית של מוקפץ עם ירקות ועוף ברוטב משגע של קרם קוקוס, קארי ירוק וסויה. את סוג האטריות אפשר לבחור לפי מה שהכי אוהבים. 10 דקות ויש לכם ארוחה שלמה
  • דניאל עמית
  • 243K צפיות
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    751
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 750.9 קק״ל 3003.6 קק״ל
    פחמימות 66.3 גרם 265.1 גרם
    שומן 30.0 גרם 119.8 גרם
    נתרן 471.3 מ״ג 1885.4 מ״ג
    חלבון 53.4 גרם 213.6 גרם
    סיבים תזונתיים 8.1 גרם 32.4 גרם
    שומן רווי 22.0 גרם 88.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 98.2 מ״ג 392.8 מ״ג
    ברזל 4.7 מ״ג 19.0 מ״ג
    אשלגן 1240.2 מ״ג 4960.8 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 6.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    751
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 750.9 קק״ל 3003.6 קק״ל
    פחמימות 66.3 גרם 265.1 גרם
    שומן 30.0 גרם 119.8 גרם
    נתרן 471.3 מ״ג 1885.4 מ״ג
    חלבון 53.4 גרם 213.6 גרם
    סיבים תזונתיים 8.1 גרם 32.4 גרם
    שומן רווי 22.0 גרם 88.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 98.2 מ״ג 392.8 מ״ג
    ברזל 4.7 מ״ג 19.0 מ״ג
    אשלגן 1240.2 מ״ג 4960.8 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 6.7 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

הקפצה

עוף

טיגון ותוספות


אופן הכנה

  1. מחממים מעט שמן במחבת. מערבבים היטב את רצועות העוף עם כף סויה וכף קורנפלור. מטגנים עד שרצועות העוף שחומות.
  2. מוציאים מהמחבת, מוסיפים מעט שמן ומתחילים בטיגון הירקות: שום, כרובית, פטריות, בצל ירוק, פלפל חריף ואפונה.
  3. בינתיים מערבבים בקערה קטנה קרם קוקוס, כף קורנפלור, מחית קארי ו-3 כפות סויה.
  4. מגבירים מעט את האש, מוסיפים את העוף למחבת עם הירקות, יוצקים מעל את הרוטב שערבבנו, מביאים לרתיחה ומבשלים כ-10 דקות.
  5. את האטריות המוכנות מוסיפים ממש לפני ההגשה. מקשטים בבוטנים קצוצים ועלי כוסברה.

    10 דקות ויש לכם ארוחה מלאה. צילום: דניאל עמית
    10 דקות ויש לכם ארוחה מלאה. צילום: דניאל עמית

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (23)

    Avatar

      Avatar
      שני

      תודה רבה על מתכון מעולה. ככ פשוט וקל להכנה

        Avatar
        שני

        יש אפשרות לשלב ברוטב חמאת בוטנים? (בנוסף לקארי כמובן)

      Avatar
      אסתי אור

      היי אם אני רוצה לעשות עם דג סלמון חתיכות האם גם מטגנת עם אותו רוטב או בתנור אשמח להמלצה תודה

        דניאל עמית
        דניאל עמית

        היי אסתי, כן, זה יהיה מעולה ביחד. הייתי חותכת לקוביות, מטגנת קלות מכל הצדדים ומוסיפה למוקפץ ממש בסוף ההכנה שלו – מערבבת בעדינות כדי שהסלמון לא יתפרק לחלוטין

        Avatar
        אסתי אור

        תודה רבה לך??

      Avatar
      דיקלה בן נון

      הכנתי בדיוק לפי המתכון !!!! יצא מעולה

        דניאל עמית
        דניאל עמית

        כיף לקרוא, דיקלה!

    הצג עוד

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody