לביבות פראסה עם גבינות- הכי טעים ופשוט שיש

לביבות פראסה הורסות עם גבינות והכי קלות שיש. הלביבות האלו כל כך טעימות וכל כך פשוטות להכנה, שפשוט בא לי לעוף עליהן בכל הזדמנות! את הרזומה שלי בעולם הטיגון אתם כבר מכירים, אז תוסיפו אליו את המתכון הזה שאי אפשר להפסיק לאכול!
לביבות פראסה הורסות עם גבינות והכי קלות שיש. הלביבות האלו כל כך טעימות וכל כך פשוטות להכנה, שפשוט בא לי לעוף עליהן בכל הזדמנות! את הרזומה שלי בעולם הטיגון אתם כבר מכירים, אז תוסיפו אליו את המתכון הזה שאי אפשר להפסיק לאכול!
  • דניאל עמית
  • 5K צפיות
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    1852
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1852.3 קק״ל 5556.9 קק״ל
    פחמימות 33.1 גרם 99.4 גרם
    שומן 186.9 גרם 560.7 גרם
    נתרן 479.6 מ״ג 1438.7 מ״ג
    חלבון 14.9 גרם 44.8 גרם
    סיבים תזונתיים 4.1 גרם 12.4 גרם
    שומן רווי 22.7 גרם 68.2 גרם
    כולסטרול 138.9 מ״ג 416.7 מ״ג
    סידן 275.9 מ״ג 827.6 מ״ג
    ברזל 4.7 מ״ג 14.1 מ״ג
    אשלגן 441.1 מ״ג 1323.3 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 4.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    1852
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1852.3 קק״ל 5556.9 קק״ל
    פחמימות 33.1 גרם 99.4 גרם
    שומן 186.9 גרם 560.7 גרם
    נתרן 479.6 מ״ג 1438.7 מ״ג
    חלבון 14.9 גרם 44.8 גרם
    סיבים תזונתיים 4.1 גרם 12.4 גרם
    שומן רווי 22.7 גרם 68.2 גרם
    כולסטרול 138.9 מ״ג 416.7 מ״ג
    סידן 275.9 מ״ג 827.6 מ״ג
    ברזל 4.7 מ״ג 14.1 מ״ג
    אשלגן 441.1 מ״ג 1323.3 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 4.8 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

לביבות

טיגון


אופן הכנה

  1. חותכים את החלק העליון של הכרישה (העלים הירוקים) וחוצים אותן, שוטפים טוב טוב וקוצצים.
  2. מבשלים את הכרישה: במחבת ממיסים את החמאה ומוסיפים את הכרישה, מטגנים במשך כמה דקות, מוסיפים כוס מים ומבשלים על אש נמוכה.
  3. מוסיפים עוד חצי כוס ומערבבים עד שהמים מתאדים והכרישה רכה לגמרי.
  4. מסננים את הנוזלים ומעבירים לקערה.
  5. מוסיפים לקערה את הביצה, פירורי הלחם, מלח, פלפל והגבינות, מערבבים ומגלגלים לצורת לביבות.
  6. על מחבת עם שמן מניחים את הלביבות ומטגנים משני הצדדים.
  7. מעבירים לנייר סופג ומגישים.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובה (1)

    להגיב על אביטל לבטל

    Avatar

      Avatar
      אביטל

      מה אפשר לשים במקום פירורי לחם?

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody