-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 677.2 קק״ל 4062.9 קק״לפחמימות 68.2 גרם 409.4 גרםשומן 30.3 גרם 181.7 גרםנתרן 1216.7 מ״ג 7300.1 מ״גחלבון 33.4 גרם 200.2 גרםסיבים תזונתיים 1.8 גרם 10.9 גרםשומן רווי 3.2 גרם 19.0 גרםכולסטרול 96.3 מ״ג 577.5 מ״גסידן 80.5 מ״ג 482.8 מ״גברזל 2.5 מ״ג 14.8 מ״גאשלגן 717.1 מ״ג 4302.8 מ״גאבץ 3.6 מ״ג 21.3 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 15 דק׳כולל שעתיים
-
קלוריות677
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 677.2 קק״ל 4062.9 קק״לפחמימות 68.2 גרם 409.4 גרםשומן 30.3 גרם 181.7 גרםנתרן 1216.7 מ״ג 7300.1 מ״גחלבון 33.4 גרם 200.2 גרםסיבים תזונתיים 1.8 גרם 10.9 גרםשומן רווי 3.2 גרם 19.0 גרםכולסטרול 96.3 מ״ג 577.5 מ״גסידן 80.5 מ״ג 482.8 מ״גברזל 2.5 מ״ג 14.8 מ״גאשלגן 717.1 מ״ג 4302.8 מ״גאבץ 3.6 מ״ג 21.3 מ״גסגור
מרכיבים 14 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות 677 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
אורז
-
2 סלסילה פטריות שמפיניוןחתוכות
-
2 חבילות ערמונים בוואקוםחתוכים
-
2 כוסות אורז לבן
-
2 כפיות מלח דק
-
2 כפות סילאן
-
4 כפות רוטב סויה
-
1 ראש שום
-
4 כוסות מים רותחים
רוטב
-
3/4 כוס שמן קנולה
-
1 כפית גדושה תבלין גריל
-
1 כף פפריקה מתוקה
-
1 כפית פפריקה חריפה
עוף
-
3 כרעי עוף בינוניותחצויות
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות.
- מערבבים את מרכיבי האורז ביחד בתבנית פיירקס.
- מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב, טובלים את העוף ברוטב ומטגנים במחבת עם שמן משני הצדדים עד לקבלת צבע זהוב.
- מניחים את העוף מעל האורז בתבנית, מכסים בנייר כסף ואופים במשך שעה וחצי.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות.
- מערבבים את מרכיבי האורז ביחד בתבנית פיירקס.
- מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב, טובלים את העוף ברוטב ומטגנים במחבת עם שמן משני הצדדים עד לקבלת צבע זהוב.
- מניחים את העוף מעל האורז בתבנית, מכסים בנייר כסף ואופים במשך שעה וחצי.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (25)
כמה זמן צריך לצרוב במחבת את העוף לפני שמכניסים לסיר בתנור?
היי נוי, צריך לצרוב את העוף עד הזהבה קלה