מלוואח דפי אורז ממולא גבינות

מה לא עושים עבור חברות אמת? אפילו מלוואח ללא גלוטן! כמחווה למלוואח הממולא הידוע בשם צ'יצ'ולינה (משום מה) הכנתי מלוואח מדפי אורז שיצא ממש כמו הדבר האמיתי!
מה לא עושים עבור חברות אמת? אפילו מלוואח ללא גלוטן! כמחווה למלוואח הממולא הידוע בשם צ'יצ'ולינה (משום מה) הכנתי מלוואח מדפי אורז שיצא ממש כמו הדבר האמיתי!
  • דניאל עמית
  • 38K צפיות
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    336
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 335.6 קק״ל 671.1 קק״ל
    פחמימות 16.2 גרם 32.5 גרם
    שומן 24.0 גרם 48.1 גרם
    נתרן 1060.6 מ״ג 2121.2 מ״ג
    חלבון 14.0 גרם 27.9 גרם
    סיבים תזונתיים 2.3 גרם 4.6 גרם
    שומן רווי 4.7 גרם 9.3 גרם
    כולסטרול 379.8 מ״ג 759.6 מ״ג
    סידן 118.2 מ״ג 236.5 מ״ג
    ברזל 2.2 מ״ג 4.3 מ״ג
    אשלגן 565.5 מ״ג 1131.1 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 1.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    336
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 335.6 קק״ל 671.1 קק״ל
    פחמימות 16.2 גרם 32.5 גרם
    שומן 24.0 גרם 48.1 גרם
    נתרן 1060.6 מ״ג 2121.2 מ״ג
    חלבון 14.0 גרם 27.9 גרם
    סיבים תזונתיים 2.3 גרם 4.6 גרם
    שומן רווי 4.7 גרם 9.3 גרם
    כולסטרול 379.8 מ״ג 759.6 מ״ג
    סידן 118.2 מ״ג 236.5 מ״ג
    ברזל 2.2 מ״ג 4.3 מ״ג
    אשלגן 565.5 מ״ג 1131.1 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 1.9 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

למלוואח

להגשה


אופן הכנה

  1. מערבבים בצלחת עמוקה את הביצה עם המים, המלח והדבש.
  2. טובלים 2 דפי אורז יחד בצלחת ומעסים אותם בעדינות עד שהם עטופים בתערובת ומתרככים מעט. הופכים ומשאירים בצלחת עוד מספר שניות.
  3. מחממים את שמן הזית במחבת ומניחים את 2 דפי האורז הרכים במחבת החמה.
  4. מוזגים על דפי האורז ביצה אחת ומחצית מהגבינות והתוספות שבחרתם עד שהתחתית מזהיבה. מקפלים לחצי ומבשלים עד השחמה קלה על להבה נמוכה. חוזרים על הפעולה עם 2 דפי האורז הנותרים להכנת המנה השנייה.
  5. מעבירים לצלחות הגשה ומגישים עם עגבניות מרוסקות וסחוג.

    מלוואח-דפי-אורז. צילום: ספיר קוסה
    רסק, ביצה ואתם מסודרים. צילום: ספיר קוסה

 

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody