קציצות בקר בריבת בצל

קציצות בקר זו מנה טעימה תמיד, אבל מה שמיוחד במתכון הזה זה דווקא רוטב ריבת הבצל - קציצות בקר ברוטב של בצל מקורמל עם טעמים מושלמים
קציצות בקר זו מנה טעימה תמיד, אבל מה שמיוחד במתכון הזה זה דווקא רוטב ריבת הבצל - קציצות בקר ברוטב של בצל מקורמל עם טעמים מושלמים
  • דניאל עמית
  • 7K צפיות
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-15 דק׳
  • קלוריות
    610
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 609.9 קק״ל 2439.7 קק״ל
    פחמימות 57.8 גרם 231.2 גרם
    שומן 23.5 גרם 93.9 גרם
    נתרן 1656.8 מ״ג 6627.1 מ״ג
    חלבון 36.6 גרם 146.3 גרם
    סיבים תזונתיים 6.0 גרם 24.0 גרם
    שומן רווי 7.5 גרם 30.1 גרם
    כולסטרול 113.8 מ״ג 455.0 מ״ג
    סידן 153.9 מ״ג 615.5 מ״ג
    ברזל 6.5 מ״ג 25.8 מ״ג
    אשלגן 1103.2 מ״ג 4412.7 מ״ג
    אבץ 8.4 מ״ג 33.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-15 דק׳
  • קלוריות
    610
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 609.9 קק״ל 2439.7 קק״ל
    פחמימות 57.8 גרם 231.2 גרם
    שומן 23.5 גרם 93.9 גרם
    נתרן 1656.8 מ״ג 6627.1 מ״ג
    חלבון 36.6 גרם 146.3 גרם
    סיבים תזונתיים 6.0 גרם 24.0 גרם
    שומן רווי 7.5 גרם 30.1 גרם
    כולסטרול 113.8 מ״ג 455.0 מ״ג
    סידן 153.9 מ״ג 615.5 מ״ג
    ברזל 6.5 מ״ג 25.8 מ״ג
    אשלגן 1103.2 מ״ג 4412.7 מ״ג
    אבץ 8.4 מ״ג 33.7 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

קציצות

רוטב ריבת בצל


אופן הכנה

  1. מכינים את הקציצות: מערבבים היטב את כל מרכיבי הקציצות בקערה ומכניסים למקרר לחצי שעה לפחות.
  2. יוצרים קציצות, מניחים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ומתיזים שמן זית בתרסיס.
  3. אופים את הקציצות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך רבע שעה.
  4. מכינים את רוטב ריבת הבצל: שמים את הבצלים הפרוסים בסיר סוטאז’ ללא שמן - זה מאיץ את תהליך הבישול שלו.
  5. כשהבצל מתרכך מוספים את שמן הזית ומערבבים.
  6. מוסיפים את הסילאן, הבהרט, המלח והפפריקה ומערבבים. מוסיפים בכל פעם קצת מים עד שמתקבל צבע שחום יפה.
  7. מוסיפים כוס מים רותחים ומסדרים בסיר את הקציצות. מבשלים עם מכסה על אש נמוכה לפחות חצי שעה ועדיף כמה שיותר זמן. בתיאבון!
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody