קדירת בשר בבירה

מתכון מושלם של קדירת בשר בבירה שבאה בול בזמן לחורף הקרוב - בשר מספר 5 בבישול ארוך עם תפוחי אדמה, חומוס, בירה ודברים טובים
מתכון מושלם של קדירת בשר בבירה שבאה בול בזמן לחורף הקרוב - בשר מספר 5 בבישול ארוך עם תפוחי אדמה, חומוס, בירה ודברים טובים
  • דניאל עמית
  • 6K צפיות
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 3 שעות ו-40 דק׳
  • קלוריות
    1101
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1101.4 קק״ל 6608.1 קק״ל
    פחמימות 115.5 גרם 693.2 גרם
    שומן 20.9 גרם 125.4 גרם
    נתרן 1201.6 מ״ג 7209.5 מ״ג
    חלבון 75.3 גרם 451.8 גרם
    סיבים תזונתיים 16.8 גרם 101.1 גרם
    שומן רווי 1.3 גרם 7.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 123.3 מ״ג 739.9 מ״ג
    ברזל 5.9 מ״ג 35.1 מ״ג
    אשלגן 977.6 מ״ג 5865.3 מ״ג
    אבץ 3.2 מ״ג 19.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 3 שעות ו-40 דק׳
  • קלוריות
    1101
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1101.4 קק״ל 6608.1 קק״ל
    פחמימות 115.5 גרם 693.2 גרם
    שומן 20.9 גרם 125.4 גרם
    נתרן 1201.6 מ״ג 7209.5 מ״ג
    חלבון 75.3 גרם 451.8 גרם
    סיבים תזונתיים 16.8 גרם 101.1 גרם
    שומן רווי 1.3 גרם 7.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 123.3 מ״ג 739.9 מ״ג
    ברזל 5.9 מ״ג 35.1 מ״ג
    אשלגן 977.6 מ״ג 5865.3 מ״ג
    אבץ 3.2 מ״ג 19.0 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-160 מעלות.
  2. בסיר שמתאים גם לתנור סוגרים את הבשר בשמן הזית מכל הצדדים עד שהוא משנה את צבעו. מעבירים לקערה.
  3. מטגנים באותו הסיר את הבצלים, מוסיפים את תפוחי האדמה ומערבבים.
  4. מחזירים את הבשר לסיר ומתבלים במלח, פלפל וסילאן.
  5. מוסיפים את החומוס, הבירה, המים הרותחים והטימין ומביאים לרתיחה. סוגרים את המכסה ומעבירה לתנור ל-3 שעות. מי שלא רוצה להכניס לתנור - אפשר גם להמשיך בישול על הגז במשך 3 שעות.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody