רקע בוש
באנר בוש

פרגיות במרינדה אסיאתית

מחפשים ארוחה זריזה עם טעמים מדהימים? קבלו מתכון של פרגיות במרינדה אסיאתית שמשרים בשקית וואקום. הטעמים חודרים אל הנתחים והתוצאה עסיסית ונימוחה!
מחפשים ארוחה זריזה עם טעמים מדהימים? קבלו מתכון של פרגיות במרינדה אסיאתית שמשרים בשקית וואקום. הטעמים חודרים אל הנתחים והתוצאה עסיסית ונימוחה!
  • דניאל עמית
  • 4K צפיות
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    230
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 230.4 קק״ל 1382.7 קק״ל
    פחמימות 183.1 גרם 1098.6 גרם
    שומן 180.9 גרם 1085.3 גרם
    נתרן 241.0 מ״ג 1445.8 מ״ג
    חלבון 178.0 גרם 1067.8 גרם
    סיבים תזונתיים 177.6 גרם 1065.6 גרם
    שומן רווי 177.9 גרם 1067.1 גרם
    כולסטרול 177.5 מ״ג 1065.0 מ״ג
    סידן 179.7 מ״ג 1078.1 מ״ג
    ברזל 177.6 מ״ג 1065.5 מ״ג
    אשלגן 204.9 מ״ג 1229.6 מ״ג
    אבץ 177.5 מ״ג 1065.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    230
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 230.4 קק״ל 1382.7 קק״ל
    פחמימות 183.1 גרם 1098.6 גרם
    שומן 180.9 גרם 1085.3 גרם
    נתרן 241.0 מ״ג 1445.8 מ״ג
    חלבון 178.0 גרם 1067.8 גרם
    סיבים תזונתיים 177.6 גרם 1065.6 גרם
    שומן רווי 177.9 גרם 1067.1 גרם
    כולסטרול 177.5 מ״ג 1065.0 מ״ג
    סידן 179.7 מ״ג 1078.1 מ״ג
    ברזל 177.6 מ״ג 1065.5 מ״ג
    אשלגן 204.9 מ״ג 1229.6 מ״ג
    אבץ 177.5 מ״ג 1065.2 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

מרינדה


אופן הכנה

  1. מערבבים את מרכיבי המרינדה בקערה קטנה.
  2. לוקחים שקית המתאימה לשאיבת וואקום, שמים בה את הפרגיות וכ-4 כפות מהמרינדה.
  3. סוגרים את השקית ומפעילים את השאיבה עם הבלנדר מוט וואקום.
  4. בשלב זה ניתן לאחסן את השקית במקרר בין שעה ל-6 שעות או להעביר למקפיא עד לשימוש.
  5. פותחים את השקית או מפשירים אם הקפאתם.
  6. מניחים על מנגל או מחבת לוהטת את הפרגיות, וצולים היטב משני הצדדים.

    פרגיות במרינדה אסיאתית 2
    פרגיות במרינדה אסיאתית. צילום: נמרוד גנישר, סטיילינג: נעמה רן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    סהר

    למה לשים בשקית עם הפרגיות רק ארבע כפות, עם הרוטב יש בו יותר?

      דניאל עמית
      דניאל עמית

      אפשר לשים יותר רוטב בשקית או להשתמש בו בשלב הצלייה/הגשה של הבשר.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות