רקע בוש

מאפינס תפוחי אדמה

יש ביסים שהשתיקה יפה להם, מאפינס תפוחי אדמה הוא לגמרי אחד מהם. מנה מושחתת, עסיסית וטעימה בדיוק כמו שאני אוהבת. תהנו!
יש ביסים שהשתיקה יפה להם, מאפינס תפוחי אדמה הוא לגמרי אחד מהם. מנה מושחתת, עסיסית וטעימה בדיוק כמו שאני אוהבת. תהנו!
  • דניאל עמית
  • 11K צפיות
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    333
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 333.1 קק״ל 1998.4 קק״ל
    פחמימות 25.4 גרם 152.7 גרם
    שומן 22.9 גרם 137.2 גרם
    נתרן 264.1 מ״ג 1584.9 מ״ג
    חלבון 7.5 גרם 45.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.5 גרם
    שומן רווי 8.8 גרם 53.0 גרם
    כולסטרול 31.7 מ״ג 190.3 מ״ג
    סידן 140.3 מ״ג 842.1 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 1.7 מ״ג
    אשלגן 778.3 מ״ג 4669.8 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 6.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    333
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 333.1 קק״ל 1998.4 קק״ל
    פחמימות 25.4 גרם 152.7 גרם
    שומן 22.9 גרם 137.2 גרם
    נתרן 264.1 מ״ג 1584.9 מ״ג
    חלבון 7.5 גרם 45.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.5 גרם
    שומן רווי 8.8 גרם 53.0 גרם
    כולסטרול 31.7 מ״ג 190.3 מ״ג
    סידן 140.3 מ״ג 842.1 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 1.7 מ״ג
    אשלגן 778.3 מ״ג 4669.8 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 6.2 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל180 מעלות.
  2. בעזרת מנדולינה פורסים את תפוחי האדמה דק דק (למי שאין מנדולינה פרסו את תפוח האדמה הכי דק שאתם מצליחים).
  3. ממיסים את החמאה במיקרו, מוסיפים את שמן הזית, שן שום כתושה, פרמז’ן, מלח ומערבבים.
  4. מוזגים את התערובת על תפוחי האדמה ומצפים אותם טוב טוב ברוטב שלנו.
  5. מסדרים את תפוחי האדמה בתבנית קאפקייס אחד על השני ומכניסים לתנור למשך בערך 50 דקות או עד שתפוחי האדמה מקבלים צבע שזוף ויפה.
  6. לפני ההגשה שמים בצל ירוק מעל תפוחי האדמה ומי שאוהב יכול להוסיף גם כף גדושה של שמנת חמוצה. בתיאבון!
מאפינס תפוחי אדמה1
מאפינס תפוחי אדמה. צילום: דניאל עמית
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody