פסטה פסטו מסקרפונה
פסטה ברוטב פסטו ביתי שמכינים בקלילות עם שמנת ומסקרפונה. מעדן. שנסו מותניים, הפשילו שרוולים וקבלו את המתכון הבא שגם מי שלא מת על פסטו, לא יוכל להפסיק לאכול
פסטה ברוטב פסטו ביתי שמכינים בקלילות עם שמנת ומסקרפונה. מעדן. שנסו מותניים, הפשילו שרוולים וקבלו את המתכון הבא שגם מי שלא מת על פסטו, לא יוכל להפסיק לאכול
- דניאל עמית
- 35K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1015.4 קק״ל 2030.8 קק״לפחמימות 7.9 גרם 15.8 גרםשומן 107.7 גרם 215.4 גרםנתרן 940.7 מ״ג 1881.4 מ״גחלבון 22.7 גרם 45.4 גרםסיבים תזונתיים 1.9 גרם 3.7 גרםשומן רווי 23.3 גרם 46.6 גרםכולסטרול 62.4 מ״ג 124.8 מ״גסידן 590.8 מ״ג 1181.6 מ״גברזל 4.0 מ״ג 8.0 מ״גאשלגן 429.6 מ״ג 859.2 מ״גאבץ 3.0 מ״ג 6.1 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 20 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות1015
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1015.4 קק״ל 2030.8 קק״לפחמימות 7.9 גרם 15.8 גרםשומן 107.7 גרם 215.4 גרםנתרן 940.7 מ״ג 1881.4 מ״גחלבון 22.7 גרם 45.4 גרםסיבים תזונתיים 1.9 גרם 3.7 גרםשומן רווי 23.3 גרם 46.6 גרםכולסטרול 62.4 מ״ג 124.8 מ״גסידן 590.8 מ״ג 1181.6 מ״גברזל 4.0 מ״ג 8.0 מ״גאשלגן 429.6 מ״ג 859.2 מ״גאבץ 3.0 מ״ג 6.1 מ״גסגור
מרכיבים 10 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 1015 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
לפסטו
לרוטב הפסטו
-
125מ"ל או 1/2 מיכל שמנת לבישול 15%
-
2 כפות ממרח פסטושהכנתם
-
1 1/2 כפות גדושות גבינת מסקרפונה
לפסטה
-
1/2 חבילה פסטה פפרדלהאו איזו שאוהבים
אופן הכנה
- קולים את הצנוברים: מחממים מחבת ומעבירים אליה את הצנוברים. מקפיצים עד שהצנוברים מזהיבים מעט (הזהרו שלא יישרפו). מניחים על צלחת בצד.
- מכינים את הפסטו: בקערת מעבד המזון טוחנים יחד את הצנוברים, השום, הפרמזן, עלי הבזיליקום, המלח ושמן הזית עד לקבלת מרקם אחיד.
- מכינים את רוטב הפסטה: מחממים במחבת שמנת מתוקה, מוסיפים כ-2 כפות מהפסטו (אפשר קצת יותר אם רוצים) ומהמסקרפונה. מערבבים היטב.
- מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן וכשהיא מוכנה מסננים אותה מהמים ישירות לתוך המחבת עם הרוטב.
- מערבבים ומגישים.
אופן הכנה
- קולים את הצנוברים: מחממים מחבת ומעבירים אליה את הצנוברים. מקפיצים עד שהצנוברים מזהיבים מעט (הזהרו שלא יישרפו). מניחים על צלחת בצד.
- מכינים את הפסטו: בקערת מעבד המזון טוחנים יחד את הצנוברים, השום, הפרמזן, עלי הבזיליקום, המלח ושמן הזית עד לקבלת מרקם אחיד.
- מכינים את רוטב הפסטה: מחממים במחבת שמנת מתוקה, מוסיפים כ-2 כפות מהפסטו (אפשר קצת יותר אם רוצים) ומהמסקרפונה. מערבבים היטב.
- מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן וכשהיא מוכנה מסננים אותה מהמים ישירות לתוך המחבת עם הרוטב.
- מערבבים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (5)
המתכון יצא מושלםם אני הוספתי מלח, גבינה צהובה ויצא לי טיללל
המתכון היה מושלםםם
תודה רבה, תמר
המתכון לפסטו מעולה אבל הרוטב עצמו קצת חסר טעמים, הוספתי פלפל שחור ואגוז מוסקט ?
תודה על המחמאה! מעולה שהתאמת את המתכון לטעמך ונהנית ממנו 🙂