סוכריות עוף עם אורז

אז ככה, את רוב המתכונים שאני מעלה אני מצלמת מראש. ופתאום שערכתי את הסרטון הזה קלטתי כמה בא לי את זה עכשיו ואז הבנתי אתכם. קיללתי את עצמי ועשיתי לעצמי דודא של אלוהים ישמור. ועכשיו, קבלו מתכון של סוכריות עוף עם אורז, פטריות וערמונים
אז ככה, את רוב המתכונים שאני מעלה אני מצלמת מראש. ופתאום שערכתי את הסרטון הזה קלטתי כמה בא לי את זה עכשיו ואז הבנתי אתכם. קיללתי את עצמי ועשיתי לעצמי דודא של אלוהים ישמור. ועכשיו, קבלו מתכון של סוכריות עוף עם אורז, פטריות וערמונים
  • דניאל עמית
  • 920 צפיות
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-10 דק׳
  • קלוריות
    718
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 717.8 קק״ל 2153.3 קק״ל
    פחמימות 36.4 גרם 109.3 גרם
    שומן 35.5 גרם 106.4 גרם
    נתרן 1298.6 מ״ג 3895.7 מ״ג
    חלבון 55.6 גרם 166.7 גרם
    סיבים תזונתיים 2.1 גרם 6.4 גרם
    שומן רווי 4.9 גרם 14.7 גרם
    כולסטרול 192.5 מ״ג 577.5 מ״ג
    סידן 74.1 מ״ג 222.3 מ״ג
    ברזל 3.8 מ״ג 11.4 מ״ג
    אשלגן 1164.1 מ״ג 3492.4 מ״ג
    אבץ 5.8 מ״ג 17.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-10 דק׳
  • קלוריות
    718
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 717.8 קק״ל 2153.3 קק״ל
    פחמימות 36.4 גרם 109.3 גרם
    שומן 35.5 גרם 106.4 גרם
    נתרן 1298.6 מ״ג 3895.7 מ״ג
    חלבון 55.6 גרם 166.7 גרם
    סיבים תזונתיים 2.1 גרם 6.4 גרם
    שומן רווי 4.9 גרם 14.7 גרם
    כולסטרול 192.5 מ״ג 577.5 מ״ג
    סידן 74.1 מ״ג 222.3 מ״ג
    ברזל 3.8 מ״ג 11.4 מ״ג
    אשלגן 1164.1 מ״ג 3492.4 מ״ג
    אבץ 5.8 מ״ג 17.3 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

אורז

תוספות לאורז


אופן הכנה

  1. מכינים את התוספות לאורז: מחממים מחבת עם שמן ומטגנים את הבצל.
  2. אחרי כמה דקות מוסיפים את הפטריות והערמונים, מערבבים ומטגנים.
  3. מכינים את האורז: שמים בסיר את האורז, המים והמלח ומביאים לרתיחה.
  4. מנמיכים אש ומבשלים את האורז רק חצי בישול במשך 7 דקות.
  5. לאחר מכן מוסיפים את הפטריות והערמונים לסיר האורז, מתבלים בסויה וסילאן ומערבבים.
  6. מכינים את העוף: שמים בקערה את שמן הזית, הפפריקה המתוקה, המלח, תבלין הגריל עוף והפפריקה החריפה ומצפים את העוף מכל הכיוונים.
  7. מרכיבים את סוכריות העוף: פורסים נייר אפייה ומניחים באמצע את האורז עם התוספות ומעל את העוף המתובל.
  8. עוטפים את המנה עם נייר האפייה לצורת סוכרייה.
  9. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות, במשך שעה וחצי.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody