כרובית שלמה קראנצ’ית
אז בין לבין המנות העיקריות והשוות שעל שולחן הפסח, קבלו מנה ראשונה קלה וטעימה שמכינים בצ׳יק צ׳ק! כרובית שלמה בתנור עם מיונז מתובל וקצת קראנץ׳ שקדים
אז בין לבין המנות העיקריות והשוות שעל שולחן הפסח, קבלו מנה ראשונה קלה וטעימה שמכינים בצ׳יק צ׳ק! כרובית שלמה בתנור עם מיונז מתובל וקצת קראנץ׳ שקדים
- דניאל עמית
- 56K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 538.6 קק״ל 538.6 קק״לפחמימות 59.7 גרם 59.7 גרםשומן 17.3 גרם 17.3 גרםנתרן 417.4 מ״ג 417.4 מ״גחלבון 31.1 גרם 31.1 גרםסיבים תזונתיים 28.5 גרם 28.5 גרםשומן רווי 2.3 גרם 2.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 319.1 מ״ג 319.1 מ״גברזל 5.7 מ״ג 5.7 מ״גאשלגן 3591.8 מ״ג 3591.8 מ״גאבץ 4.1 מ״ג 4.1 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 10 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות539
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 538.6 קק״ל 538.6 קק״לפחמימות 59.7 גרם 59.7 גרםשומן 17.3 גרם 17.3 גרםנתרן 417.4 מ״ג 417.4 מ״גחלבון 31.1 גרם 31.1 גרםסיבים תזונתיים 28.5 גרם 28.5 גרםשומן רווי 2.3 גרם 2.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 319.1 מ״ג 319.1 מ״גברזל 5.7 מ״ג 5.7 מ״גאשלגן 3591.8 מ״ג 3591.8 מ״גאבץ 4.1 מ״ג 4.1 מ״גסגור
מרכיבים 9 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 539 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 כרובית בינונית
רוטב
-
2 כפיות גדושות מיונז
-
1/2 כפית פפריקה מתוקה
-
1/2 כפית פפריקה חריפה
-
1/4 כפית שבבי צ’ילי יבש
-
1/4 כפית אבקת שום
ציפוי כשר לפסח
-
1/4 כוס שקדים טחונים
-
1 כפית פפריקה מתוקה
ציפוי לשאר ימות השנה
-
1/4 כוס פירורי לחם
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מבשלים את הכרובית בסיר עם מים ומלח עד שהיא מתרככת, במשך 6 דקות בערך. חשוב לא לבשל את הכרובית לגמרי כי היא תיכנס גם לתנור.
- מערבבים את חומרי הרוטב ומורחים על הכרובית.
- מערבבים את השקדים הטחונים והפפריקה ומצפים את הכרובית. אפשר גם לצפות בפירורי לחם במקום.
- מכניסים לאפייה בתנור למשך 10-15 דקות, עד שהכרובית משחימה.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מבשלים את הכרובית בסיר עם מים ומלח עד שהיא מתרככת, במשך 6 דקות בערך. חשוב לא לבשל את הכרובית לגמרי כי היא תיכנס גם לתנור.
- מערבבים את חומרי הרוטב ומורחים על הכרובית.
- מערבבים את השקדים הטחונים והפפריקה ומצפים את הכרובית. אפשר גם לצפות בפירורי לחם במקום.
- מכניסים לאפייה בתנור למשך 10-15 דקות, עד שהכרובית משחימה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)