רקע בוש

לביבות תרד וגבינות אפויות

דניאל עמית במתכון חדש של לביבות תרד וגבינות אפויות שיאזן לנו את כל המטוגנים של חג החנוכה. מתכון קל וטעים שלגמרי הולך לשדרג לכם את החג
דניאל עמית במתכון חדש של לביבות תרד וגבינות אפויות שיאזן לנו את כל המטוגנים של חג החנוכה. מתכון קל וטעים שלגמרי הולך לשדרג לכם את החג
  • דניאל עמית
  • 22K צפיות
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    113
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 112.5 קק״ל 2025.1 קק״ל
    פחמימות 3.8 גרם 67.8 גרם
    שומן 8.1 גרם 146.1 גרם
    נתרן 235.6 מ״ג 4240.0 מ״ג
    חלבון 7.2 גרם 130.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 6.9 גרם
    שומן רווי 4.6 גרם 82.8 גרם
    כולסטרול 32.8 מ״ג 591.2 מ״ג
    סידן 180.3 מ״ג 3245.6 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 10.2 מ״ג
    אשלגן 82.2 מ״ג 1479.6 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 8.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    113
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 112.5 קק״ל 2025.1 קק״ל
    פחמימות 3.8 גרם 67.8 גרם
    שומן 8.1 גרם 146.1 גרם
    נתרן 235.6 מ״ג 4240.0 מ״ג
    חלבון 7.2 גרם 130.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 6.9 גרם
    שומן רווי 4.6 גרם 82.8 גרם
    כולסטרול 32.8 מ״ג 591.2 מ״ג
    סידן 180.3 מ״ג 3245.6 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 10.2 מ״ג
    אשלגן 82.2 מ״ג 1479.6 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 8.8 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

לביבות


אופן הכנה

  1. ‏ממיסים חמאה על כיריים במחבת ומוסיפים שום כתוש. מטגנים מעט ומוסיפים חבילת עלי תרד קצוצים עם שלושה גבעולים של בצל ירוק.
  2. מבשלים במשך 3-4 דקות עד שהתרד מצטמצם. נותנים לתערובת להתקרר ולאחר מכן סוחטים בעזרת כפות הידיים את הנוזלים.
  3. שמים בקערה ביצה, מלח, פלפל שחור, קמח, גבינת גרנה פדנו, קשקבל ופטה ומערבבים עד לאיחוד. מצרפים לתערובת התרד וממשיכים לערב.
  4. מחממים תנור ל-180 מעלות למצב טורבו.
  5. יוצרים בעזרת כפות הידיים לביבות ומניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה.
  6. מכניסים את הלביבות לתנור ל-15-20 דקות עד שהלביבות משחימות.
לביבות תרד וגבינות אפויות1
לביבות תרד וגבינות אפויות. צילום: דניאל עמית
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות