רקע בוש

כנאפה עם נוטלה ומסקרפונה

עכשיו כשהכנאפה הפכה ליותר טרנדית מפאוץ', הדפס מנומר וקשקוש גל כשמעלים סטורי, החלטתי להכין גם כנאפה משלי כי כשזה טעים, זה טעים
עכשיו כשהכנאפה הפכה ליותר טרנדית מפאוץ', הדפס מנומר וקשקוש גל כשמעלים סטורי, החלטתי להכין גם כנאפה משלי כי כשזה טעים, זה טעים
  • דניאל עמית
  • 16K צפיות
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    1206
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1206.4 קק״ל 2412.8 קק״ל
    פחמימות 149.3 גרם 298.7 גרם
    שומן 70.9 גרם 141.8 גרם
    נתרן 38.1 מ״ג 76.3 מ״ג
    חלבון 5.6 גרם 11.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 3.8 גרם
    שומן רווי 38.5 גרם 76.9 גרם
    כולסטרול 137.4 מ״ג 274.8 מ״ג
    סידן 184.4 מ״ג 368.8 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 5.0 מ״ג
    אשלגן 257.4 מ״ג 514.9 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 1.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    1206
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1206.4 קק״ל 2412.8 קק״ל
    פחמימות 149.3 גרם 298.7 גרם
    שומן 70.9 גרם 141.8 גרם
    נתרן 38.1 מ״ג 76.3 מ״ג
    חלבון 5.6 גרם 11.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 3.8 גרם
    שומן רווי 38.5 גרם 76.9 גרם
    כולסטרול 137.4 מ״ג 274.8 מ״ג
    סידן 184.4 מ״ג 368.8 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 5.0 מ״ג
    אשלגן 257.4 מ״ג 514.9 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 1.4 מ״ג
    סגור
אוכל שילדים אוהבים
דניאל עמית
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

לכנאפה


אופן הכנה

  1. מכינים את סירופ הסוכר: מבשלים על כיריים בחום נמוך את המים הרותחים והסוכר. מערבבים מדי פעם עד שהנוזל מצטמצם קצת (כרבע שעה).
  2. מכינים את הכנאפה: קוצצים קצת את שערות הקדאיף, מעבירים לקערה ומוזגים מעליהן חמאה מומסת. מערבבים היטב שכל השערות תהיינה מצופות במחאה.
  3. ממיסים במחבת על הכיריים את החמאה הרכה ומעבירים חצי כמות משיערות הקדאיף למחבת.
  4. מערבבים קצת בקערה את גבינת המסקרפונה והנוטלה ומכניסים למיקרו לכ-20-25 שניות עד שמתרכך. מורחים את התערובת על הקדאיף שבמחבת.
  5. מכסים במחצית שנותרה משיערות הקדאיף ומהדקים קצת (בעזרת כף).
  6. מטגנים עד שהחלק התחתון משחים מעט, הופכים על צלחת ומחזירים למחבת כדי שהחלק שעדיין לא השחים - ישחים. מוזגים מעל כרבע כוס מסירופ הסוכר.

    כנאפה-סירופ-סוכר צילום: ספיר קוסה
    מוזגים סירופ סוכר על הכנאפה. צילום: ספיר קוסה

  7. מעבירים לצלחת הגשה וטורפים.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody