הקניידלך של עדנה

המאכל האהוב עלי הוא קניידלך. אמיתי! ובמיוחד הקניידלך של אמא שלי. אחרי מאמצי שכנוע היא הסכימה לשתף את המתכון שלה והאמינו לי, כאלו קניידלך באמת עוד לא טעמתם!
המאכל האהוב עלי הוא קניידלך. אמיתי! ובמיוחד הקניידלך של אמא שלי. אחרי מאמצי שכנוע היא הסכימה לשתף את המתכון שלה והאמינו לי, כאלו קניידלך באמת עוד לא טעמתם!
  • דניאל עמית
  • 4K צפיות
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    89
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 89.0 קק״ל 3114.3 קק״ל
    פחמימות 11.7 גרם 411.1 גרם
    שומן 3.8 גרם 131.6 גרם
    נתרן 402.5 מ״ג 14087.3 מ״ג
    חלבון 2.3 גרם 79.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 16.4 גרם
    שומן רווי 0.3 גרם 11.2 גרם
    כולסטרול 16.9 מ״ג 590.8 מ״ג
    סידן 4.3 מ״ג 150.0 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 7.7 מ״ג
    אשלגן 21.0 מ״ג 736.4 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 6.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    89
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 89.0 קק״ל 3114.3 קק״ל
    פחמימות 11.7 גרם 411.1 גרם
    שומן 3.8 גרם 131.6 גרם
    נתרן 402.5 מ״ג 14087.3 מ״ג
    חלבון 2.3 גרם 79.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 16.4 גרם
    שומן רווי 0.3 גרם 11.2 גרם
    כולסטרול 16.9 מ״ג 590.8 מ״ג
    סידן 4.3 מ״ג 150.0 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 7.7 מ״ג
    אשלגן 21.0 מ״ג 736.4 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 6.4 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

קניידלך

בישול


אופן הכנה

  1. מכינים את העיסה: מערבבים בקערה בעזרת כף את הקמח, המלח, אבקת המרק והפלפל השחור.
  2. מוסיפים את הביצים והשמן ומערבבים היטב.
  3. מוסיפים מים (לא יותר מדי) בזרם דק ולסירוגין עד שהבלילה מתגבשת לעיסה.
  4. מניחים את העיסה בצד למנוחה של רבע שעה.
  5. אחרי רבע שעה משמנים ידיים ומתחילים ליצור כדורים מהעיסה.
  6. מבשלים את הקניידלך: מרתיחים סיר עם מים, מלח ואבקת מרק.
  7. כשהמים רותחים, מכניסים את הכדורים שיצרנו למים (לא כולם יחד אלא בנגלות) ומבשלים עד שהכדורים צפים למשך 5 דקות.
  8. מוציאים את הכדורים מהמים לתבנית משומנת מעט כדי שלא יידבקו.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody