רקע בוש

עוגת שוקולד במחבת

מוכנים לקינוח של החיים? אז קבלו את זה - עוגת שוקולד במחבת! קינוח מטריף של עוגת שוקולד עשירה עם גנאש שוקולד וכדור גלידה מעל
מוכנים לקינוח של החיים? אז קבלו את זה - עוגת שוקולד במחבת! קינוח מטריף של עוגת שוקולד עשירה עם גנאש שוקולד וכדור גלידה מעל
  • דניאל עמית
  • 21K צפיות
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    2340
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2340.3 קק״ל 2340.3 קק״ל
    פחמימות 186.0 גרם 186.0 גרם
    שומן 169.2 גרם 169.2 גרם
    נתרן 355.6 מ״ג 355.6 מ״ג
    חלבון 36.5 גרם 36.5 גרם
    סיבים תזונתיים 18.7 גרם 18.7 גרם
    שומן רווי 101.9 גרם 101.9 גרם
    כולסטרול 679.3 מ״ג 679.3 מ״ג
    סידן 467.8 מ״ג 467.8 מ״ג
    ברזל 12.5 מ״ג 12.5 מ״ג
    אשלגן 1599.0 מ״ג 1599.0 מ״ג
    אבץ 7.1 מ״ג 7.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    2340
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2340.3 קק״ל 2340.3 קק״ל
    פחמימות 186.0 גרם 186.0 גרם
    שומן 169.2 גרם 169.2 גרם
    נתרן 355.6 מ״ג 355.6 מ״ג
    חלבון 36.5 גרם 36.5 גרם
    סיבים תזונתיים 18.7 גרם 18.7 גרם
    שומן רווי 101.9 גרם 101.9 גרם
    כולסטרול 679.3 מ״ג 679.3 מ״ג
    סידן 467.8 מ״ג 467.8 מ״ג
    ברזל 12.5 מ״ג 12.5 מ״ג
    אשלגן 1599.0 מ״ג 1599.0 מ״ג
    אבץ 7.1 מ״ג 7.1 מ״ג
    סגור
בוש
דניאל עמית
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

חלב עם שוקולד

ציפוי

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את עוגת השוקולד: מחממים מחבת על הכיריים על אש בינונית וממיסים את החמאה. מוסיפים את הקקאו וטורפים במהירות.
  2. לאחר מכן מוסיפים את הסוכר (אני השתמשתי בסוכר חום כהה ויצא מעולה. אפשר גם סוכר לבן) והביצה. טורפים עד לקבלת מרקם חלק.
  3. מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה ואבקת הסודה לשתייה, טורפים היטב ולאחר מכן מוסיפים את החלב.
  4. סוגרים עם מכסה ומבשלים על אש קטנה למשך 10-12 דקות.
  5. מכינים את החלב עם השוקולד: מחממים במיקרוגל קערה עם החלב וקוביית השוקולד, כך שנוצר מין שוקו וכשהעוגה מוכנה שופכים עליה.
  6. מכינים את הציפוי: ממיסים על אש נמוכה את השמנת מתוקה והשוקולד המריר ושופכים על העוגה.
  7. מגישים עם כדור גלידה מעל.

    בראוניז מחבת 1
    אמאל’ה איזה קינוח מטורף! צילום: דניאל עמית

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (7)

    Avatar

    הצג עוד

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody