-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 693.9 קק״ל 3469.4 קק״לפחמימות 85.1 גרם 425.4 גרםשומן 8.8 גרם 43.8 גרםנתרן 4121.6 מ״ג 20608.1 מ״גחלבון 61.1 גרם 305.4 גרםסיבים תזונתיים 1.5 גרם 7.6 גרםשומן רווי 2.2 גרם 11.1 גרםכולסטרול 192.5 מ״ג 962.5 מ״גסידן 50.4 מ״ג 251.8 מ״גברזל 2.8 מ״ג 14.1 מ״גאשלגן 742.3 מ״ג 3711.3 מ״גאבץ 5.5 מ״ג 27.7 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 20 דק׳כולל שעתיים ו-25 דק׳
-
קלוריות694
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 693.9 קק״ל 3469.4 קק״לפחמימות 85.1 גרם 425.4 גרםשומן 8.8 גרם 43.8 גרםנתרן 4121.6 מ״ג 20608.1 מ״גחלבון 61.1 גרם 305.4 גרםסיבים תזונתיים 1.5 גרם 7.6 גרםשומן רווי 2.2 גרם 11.1 גרםכולסטרול 192.5 מ״ג 962.5 מ״גסידן 50.4 מ״ג 251.8 מ״גברזל 2.8 מ״ג 14.1 מ״גאשלגן 742.3 מ״ג 3711.3 מ״גאבץ 5.5 מ״ג 27.7 מ״גסגור
מרכיבים 9 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-25 דק׳ | קלוריות 694 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
10 תפוחי אדמה בינונייםחתוכים גס
-
5 כרעי עוף בינוניותחצויות
-
2 כפות מלח גס
-
3 בצלים בינונייםפרוסים
-
1 כף פפריקה מתוקה
-
1 כפית מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
-
2 כפות סילאן
-
1 1/2 כוסות מים רותחים
אופן הכנה
- בסיר שמתאים גם לתנור מטגנים את תפוחי האדמה בשמן עמוק. כשהם מקבלים צבע זהוב ויפה מעבירים אותם לרשת טיגון.
- שמים על העוף את המלח הגס ומעסים היטב. מניחים ל-10 דקות.
- מטגנים את העוף משני הצדדים באותו הסיר שטיגנו את תפוחי האדמה. מניחים את העוף בצד.
- מסירים חלק מהשמן שיש בסיר ומטגנים בתוכו את הבצלים (אנחנו רוצים בצל מטוגן, לא שוחה בשמן).
- כשהבצל מקבל צבע מסדרים מעליו את העוף ותפוחי האדמה. מתבלים בפפריקה, מלח, פלפל שחור וסילאן. מוסיפים מים רותחים. מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך 45 דקות.
- מעבירים את הסיר ללא המכסה לתנור שחומם מראש על 180 מעלות טורבו ל15-20 דקות עד שמתקבל צבע חום. בתיאבון
אופן הכנה
- בסיר שמתאים גם לתנור מטגנים את תפוחי האדמה בשמן עמוק. כשהם מקבלים צבע זהוב ויפה מעבירים אותם לרשת טיגון.
- שמים על העוף את המלח הגס ומעסים היטב. מניחים ל-10 דקות.
- מטגנים את העוף משני הצדדים באותו הסיר שטיגנו את תפוחי האדמה. מניחים את העוף בצד.
- מסירים חלק מהשמן שיש בסיר ומטגנים בתוכו את הבצלים (אנחנו רוצים בצל מטוגן, לא שוחה בשמן).
- כשהבצל מקבל צבע מסדרים מעליו את העוף ותפוחי האדמה. מתבלים בפפריקה, מלח, פלפל שחור וסילאן. מוסיפים מים רותחים. מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך 45 דקות.
- מעבירים את הסיר ללא המכסה לתנור שחומם מראש על 180 מעלות טורבו ל15-20 דקות עד שמתקבל צבע חום. בתיאבון
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)